Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cavani, ofertă care-l scoate din "circuitul" european. Un club uriaş, cu fani înfocaţi, îl vrea pe "Matador"

Cavani, ofertă care-l scoate din "circuitul" european. Un club uriaş, cu fani înfocaţi, îl vrea pe "Matador"
Comentarii

Edinson Cavani (35 de ani) va pleca de la Manchester United când perioada de mercato se va deschide, în vară. "Matadorul" nu duce lipsă de oferte, chiar dacă a trecut de prima tinereţe şi se îndreaptă spre finalul carierei.

Cel mai bun marcator din istoria lui PSG (200 de goluri), Edinson Cavani face paşi în direcţia finalului carierei şi a primit o ofertă care l-ar scoate din "circuitul" european.

Contractul lui Edinson Cavani cu Manchester United se termină pe 30 iunie, iar la deschiderea perioadei de mercato "Matadorul" va rămâne liber. Potrivit Ole, Boca Juniors - un club uriaş din America de Sud -, îl doreşte pe Cavani, atacant cu goluri importante marcate la Napoli, PSG şi Manchester United, cu "pedigree" de golgheter.

Cavani este o prioritate pentru Boca, scrie sursa citată, care anunţă că argentinienii vor să se mişte repede şi să-l convingă pe "Matador", înainte ca acesta să primească alte propuneri. În ianurie 2022, Barcelona l-a dorit pe Edinson Cavani, iar presa internaţională a anunţat în urmă cu ceva timp că una dintre viitoarele sale destinaţii ar putea fi LaLiga.



Salariu mare pe care-l încasează Edinson Cavani în prezent ar putea reprezenta o problemă pentru Boca Juniors, club la care a scris istorie Diego Maradona. La United, Cavani a câştigat 10 milioane de euro pe sezon. Dacă ar accepta oferta de la Boca, Edinson Cavani ar ieşi din "circuitul" european şi ar merge înapoi pe continentul-mamă, America de Sud.

Edinson Cavani a jucat 910 de minute în 20 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: edinson cavanitransferofertaboca juniors 

viewscnt
Articole similare