Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cavani pleacă de urgenţă de la Paris Saint-Germain. Atacantul a refuzat să mai joace pentru francezi în Champions League

Cavani pleacă de urgenţă de la Paris Saint-Germain. Atacantul a refuzat să mai joace pentru francezi în Champions League

PSG

Comentarii

Edinson Cavani (33 de ani) a decis să nu mai joace pentru Paris Saint-Germain, chiar dacă avea oportunitatea să bifeze ultimele partide pentru clubul parizian, în UEFA Champions League, scrie Marca.

Contractul lui Cavani expiră pe 30 iunie şi pentru ca el să mai joace şi în UEFA Champions League, competiţie care va continua şi se va încheia în luna august, uruguayanul trebuia să semneze o nouă înţelegere. 

Cavani este în acest moment în ţara natală, însă se va întoarce la Paris în câteva zile pentru a îşi rezolva câteva lucruri personale şi pentru a îşi lua adio de la colegii săi. "El Matador" a luat această decizie pentru a se concentra pe viitorul său şi a alege echipa pentru care va juca din sezonul viitor. 

Edinson Cavani, final de poveste la PSG după şapte ani

Ajuns la 33 de ani, Cavani juca la PSG din 2013, timp în care a strâns 301 meciuri, 200 de goluri, 43 de pase decisive, dar şi nu mai puţin de 22 de trofee. El este cel mai bun marcator din istoria clubului. 

Afla mai multe despre: cavanipsg 

viewscnt
Articole similare