Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz ciudat în Ecuador. O femeie care a fost declarată moartă a fost găsită în viaţă

Caz ciudat în Ecuador. O femeie care a fost declarată moartă a fost găsită în viaţăgalerie foto

Diverse

Comentarii

O femeie de 74 de ani din Ecuador, declarată moartă din cauza unei infectări cu noul tip de coronavirus, este de fapt în viaţă. Alba Maruri s-a trezit din comă, după trei săptămâni de la funerariile organizate de familie.

Membrii familiei Albei Maruri au fost informaţi, luna trecută, de moartea femeii. Mai mult, aceştia au şi primit cenuşa, după incinerarea Albei, anunţă BBC.

Însă doamna Maruri s-a trezit din comă, după trei săptămâni, şi le-a cerut medicilor să îi sune familia. Vestea a produs un adevărat şoc pentru rudele doamnei Maruri, care au rămas cu o întrebare: cui îi aparţine, de fapt, cenuşa primită?

Ulterior, reprezentanţii spitalului au cerut scuze pentru greşeala comisă. Femeia locuieşte în Guayaquil, oraşul-epicentru al virusului în Ecuador, unde situaţia este atât de gravă încât victimele COVID-19 sunt lăsate să moară pe străzi sau la intrarea în spitale, astfel că au încurcat "cadavrul" Albei Maruri cu cel al unei alte femei.

Presa din Ecuador notează că, în momentul în care au fost anunţaţi de decesul femeii de 74 de ani, membrii familiei au fost chemaţi să identifice cadavrul, însă nu li s-a permis să se apropie de acesta.

"Mi-a fost teamă să mă uit la faţa ei. Am stat la un metru şi jumătate distanţă, am văzut că avea aceeaşi culoare a părului şi nuanţa pielii era asemănătoare" , a declarat nepotul Albei Maruri.

Afla mai multe despre: ecuador 

viewscnt
Articole similare