Experiențe împreună.
You are here:

Caz clasat! Decizia justiţiei italiene în cazul decesului lui Marco Pantani

Caz clasat! Decizia justiţiei italiene în cazul decesului lui Marco Pantani

Ciclism

Curtea italiană de Casaţie a închis dosarul cu privire la decesul rutierului Marco Pantani, joi, respingând recursul familiei sportivului faţă de clasarea cazului, informează L'Equipe.

Curtea de Casaţie a considerat recursul inadmisibil din cauza faptului că erau nefondate suspiciunile cu privire la comiterea unei infracţiuni.

Recursul a fost depus de avocatul familiei sportivului, Antonio De Rensis, după ce tribunalul din Rimini a decis, în iunie 2016, clasarea cazului. Dosarul era referitor la o nouă anchetă, deschisă în 2014 la solicitarea familiei lui Pantani, care suspecta că rutierul a fost ucis.

Justiţia italiană a ajuns la concluzia că Pantani a murit din cauza antidepresivelor şi cocainei pe care le-a ingerat. Familia sportivului suspecta că Pantani a fost forţat să ingereze cocaina.

Marco Pantani a fost găsit mort într-o cameră de hotel, la Rimini, la 14 februarie 2004. El avea 34 de ani.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.