Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz de COVID-19 la FCSB, în plin sezon! Fotbalistul care a fost depistat pozitiv. Ce decizie s-a luat

Caz de COVID-19 la FCSB, în plin sezon! Fotbalistul care a fost depistat pozitiv. Ce decizie s-a luat

FCSB

Comentarii

Amintirile neplăcute la FCSB revin, în această perioadă. La ultima testare a echipei pentru COVID-19, Toni Petrea şi staff-ul au primit vestea că există un caz pozitiv în lot.

FCSB a avut probleme mari din cauza focarului de COVID-19 de la echipă, în startul sezonului. Într-un moment important, FCSB a avut peste 15 jucători infectaţi, care nu au putut juca în preliminariile Europa League, cu Slovan Liberece. În cele din urmă, echipa lui Gigi Becali a fost eliminată. 

Caz de COVID-19 la FCSB! Ionuţ Panţîru, testat pozitiv

FCSB a pierdut rezerva postului de fundaş stânga. Ionuţ Panţîru a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la ultimul test efectuat, conform Sport.ro.

Momentan, sursa infectării nu e cunoscută, iar jucătorul a fost izolat de restul grupului. Panţîru a fost testat pozitiv înaintea partidei cu Viitorul, scor 2-2. Fundaşul stânga şi Mihai Pintilii erau singurii care nu s-au infectat anul trecut cu COVID-19, de la FCSB. 

Apărătorul lateral a fost izolat şi va sta 14 zile pe bară. Radunovic va fi titular la următoarele partide cu Voluntari, FC Argeş şi Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: pantirufcsbcovid 19 

viewscnt
Articole similare