Experiențe împreună.
You are here:

Caz incredibil în Egipt! 28 de suporteri ai clubului Al Ahly, condamnaţi la închisoare pentru că au purtat tricouri ”ilegale”!

Caz incredibil în Egipt! 28 de suporteri ai clubului Al Ahly, condamnaţi la închisoare pentru că au purtat tricouri ”ilegale”!

28 de suporteri ai clubului Al Ahly au fost condamnaţi la închisoare de un tribunal din Alexandria pentru că au purtat tricouri cu omagiu adus victimelor de la Port Said, au anunţat surse judiciare, citate de Le Figaro.

În februarie 2012, 74 de persoane au murit la stadionul din Port Said ca urmare a confruntărilor dintre suporterii echipelor Al-Masry şi Al-Ahly.

Drama a provocat manifestaţii contra puterii, acuzată că nu a reacţionat.

Cei 28 de suporteri sunt acuzaţi că au purtat tricouri cu mesaje "ofensatoare la adresa statului şi care au incitat la violenţă", la meciul dintre Al-Ahly şi echipa tunisiană Etoile du Sahel, din octombrie.

Printre cei 28 de condamnaţi, 11 au asistat la proces şi au beneficiat de o suspendare.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.