Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz incredibil în Statele Unite! Un cartonaş de colecţie cu LeBron James, vândut cu aproape 2 milioane de dolari

Caz incredibil în Statele Unite! Un cartonaş de colecţie cu LeBron James, vândut cu aproape 2 milioane de dolari

NBA

Comentarii

Un card de colecţie cu imaginea jucătorului LeBron James a fost vândut cu 1,845 milioane de dolari (aproximativ 1,6 milioane de euro) la o licitaţie, un record pentru baschet, informează lequipe.fr.

Cardul avea imprimată imaginea lui LeBron James din sezonul său de debut în NBA, 2003/2004, când evolua la Cleveland.

Dacă astfel de sume sunt uneori atinse pentru cardurile vechi de baseball, cea obţinută, duminică, este, potrivit ESPN, un record pentru un card modern (după 1980) şi pentru unul de baschet.

Modelul vândut, o raritate, este un card Upper Deck dintr-o serie limitată intitulată "Rookie patch Parallel", care includea câte o bucată din tricoul unui jucător şi un autograf. Seria a fost produsă numai într-un număr corespunzător celui de pe tricoul jucătorului, 23, în cazul fostului star al echipei Cleveland Cavaliers.

Piaţa cardurilor de colecţie NBA a continuat să urce în ultimii ani, cu un flux de ofertanţi provenit din întreaga lume.

LeBron James, 35 de ani, evoluează acum la Los Angeles Lakers, după ce a mai trecut pe la Miami Heat. Însă cea mai mare parte a carierei şi-a petrecut-o la Cleveland, între 2003 şi 2010 şi în perioada 2014-2018.

Afla mai multe despre: nbalebron james 

viewscnt
Articole similare