Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz incredibil la Dinamo. EXCLUSIV | Motivul pentru care un jucător transferat în această vară a dispărut misterios din echipă: ”De ce domnul Prunea nu vorbeşte despre el?”

Caz incredibil la Dinamo. EXCLUSIV | Motivul pentru care un jucător transferat în această vară a dispărut misterios din echipă: ”De ce domnul Prunea nu vorbeşte despre el?”

Superliga

Comentarii

Slavko Perovic, jucător transferat de Dinamo în această vară, are probleme medicale şi contractul i-ar putea fi reziliat, dacă bănuielile se confirmă. Şi mai grav este că Perovic a jucat deja pentru Dinamo, deşi nu se cunoştea în detaliu starea sa medicală.

În plin conflict cu Florin Prunea, Mircea Rednic a scos în evidenţă cazul atacantului Slavko Perovic, jucător care a semnat în această vară cu Dinamo: ”De ce domnul Prunea nu vorbeşte de sârbul pe care l-au adus, pe atacantul care a dispărut? De ce nu vorbeşte domnul Prunea?”, s-a întrebat Rednic, într-o intervenţie la Telekom Sport.

Cazul lui Slavko Perovic este îngrijorător. Atacantul de 30 de ani are probleme cu inima, a plecat în Serbia pentru analize amăununţite şi Dinamo i-ar putea rezilia contractul în funcţie de rezultatul acestor. Însă Perovic a apucat deja să joace pentru echipa din Ştefan cel Mare, 29 de minute în eşecul cu 5-0 în faţa Viitorului, deşi se confrunta cu probleme medicale.

Din informaţiile Telekom Sport, Perovic a trecut testele la vizita medicală, dar rezultatele unor analize au venit mai târziu, după meciul cu Viitorul. Staff-ul lui Dinamo a riscat însă şi l-a folosit cu Viitorul, deşi situaţia medicală a atacantului nu era în totalitate lămurită. Dinamoviştii n-au mai riscat şi l-au lăsat în afara lotului pentru meciul cu Craiova, pierdut cu 2-0. În plus, l-au trimis să-şi facă teste suplimentare.

Afla mai multe despre: slavko perovic 

viewscnt
Articole similare