Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz incredibil! Un fotbalist din Liga 1, banuit că a furat din buzunarele colegilor! Le-ar fi luat şi datele cardurilor

Caz incredibil! Un fotbalist din Liga 1, banuit că a furat din buzunarele colegilor! Le-ar fi luat şi datele cardurilor

Superliga

Comentarii

Dezvăluiri incredibile despre un jucător din Liga 1. Anatole Abang, de la Astra, este acuzat că ar fi furat de la colegi şi ar fi fotocopiat cardurile acestora!

Furtul s-a întâmplat la unul din antrenamentele de marţi, notează Gazeta Sporturilor. Conform sursei citate, jucătorul camerunez a aşteptat să rămână singur la vestiare şi s-a pus pe treabă. Le-a golit buzunarele colegilor, aproximativ 1.100 de RON. Nu s-a mulţumit doar cu atât şi le-a fotografiat şi datele de pe card. 

Fotbaliştii au aflat că au un infractor printre ei în momentul în care băncile au trimis notificări prin care anunţau tranzacţii online către diverse firme. Abang a cumpărat, pe bani colegilor, bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4000 de euro şi haine foarte scumpe.

Colegii săi de la Astra au făcut plângere la Poliţie, iar, dacă va fi găsit vinovat, Abang ar putea petrece câţiva ani la închisoare!

"E treaba noastră aici în club. Acum suntem în aşteptare, sunt doar nişte discuţii. Totul a rămas în cadrul clubului, însă vor fi făcute nişte investigaţii. Dar nu vreau eu să discut pe aceste teme, eu am treabă cu echipa, mă gândesc la meciul următor", a declarat Gheorghe Mulţescu, antrenorul Astrei.

Afla mai multe despre: abangastrafurt 

viewscnt
Articole similare