Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz şocant în fotbalul european. Patru jucători de la o fostă adversară a celor de la FCSB, puşi sub acuzare pentru trucarea unui meci

Caz şocant în fotbalul european. Patru jucători de la o fostă adversară a celor de la FCSB, puşi sub acuzare pentru trucarea unui meci

Fotbal intern

Comentarii

Patru componenţi ai echipei Rio Ave au fost puşi sub acuzare pentru că ar fi primit bani pentru a pierde un meci cu Feirense, din etapa a XX-a a ediţiei 2016/2017 a campionatului Portugaliei, relatează SIC Noticias.

Potrivit sursei citate, cel puţin patru fotbalişti de la Rio Ave au fost abordaţi înaintea partidei din februarie de intermediari care le-au oferit bani pentru a pierde jocul. Poliţia Judiciară a strâns dovezi cu privire la infracţiunea comisă, iar patru fotbalişti au fost audiaţi şi puşi sub acuzare.

SIC Noticias notează că intermediarii care i-au abordat pe fotbalişti sunt specializaţi în trucarea meciurilor în beneficiul pariorilor.

Suspiciunile cu privire la meciul Feirense – Rio Ave au apărut înainte de disputarea partidei, când Jogos Santa Casa a suspendat pariurile legate de acest joc, din cauza volumului atipic al mizelor.

Cotidianul O Jogo a scris că suspiciunile au fost declanşate după ce un parior chinez a mizat suma de 100.000 de euro.

Echipa Rio Ave a fost învinsă de Feirense, cu scorul de 2-1, la 6 februarie, în prima ligă portugheză. Gazdele au marcat prin Platiny ‘6 şi Karamanos ’74, iar pentru Rio Ave a înscris Paciencia ’90.

În 2014, Rio Ave şi FCSB s-au întâlnit în grupele Europa League. Cu Gâlcă pe banca tehnică, roş-albaştrii s-au impus cu 2-1, pe Arena Naţională, şi au remizat, scor 2-2, în Portugalia. Ambele echipe au fost eliminate atunci din grupă, în 16-imile competiţiei mergând Dinamo Kiev şi Aalborg.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaportugaliario avepariuri 

viewscnt
Articole similare