Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz ŞOCANT în plină pandemie în Germania! A fost declarat mort, dar l-au găsit în viaţă!

Caz ŞOCANT în plină pandemie în Germania! A fost declarat mort, dar l-au găsit în viaţă! galerie foto

Bundesliga

Comentarii

Hiannick Kamba, fost jucător la juniorii lui Schalke 04, a fost declarat mort în anul 2016. Potrivit Bild, fostul jucător este în viaţă şi victima unei fraude.

În perioada în care se afla în academia lui Schalke, acolo unde a fost coleg cu Manuel Neuer, Kamba era văzut ca un fotbalist de viitor, însă nu a reuşit să îşi demonstreze talentul şi a ajuns să joace prin eşaloanele inferioare din Germania. 

În 2016, decesul lui a şocat fotbalul german, însă se pare că acesta nu a murit într-un accident de maşină în Congo, susţine Bild.

Fosta lui soţie i-a înscenat moartea pentru a obţine banii din asigurarea medicală. Cotidianul german scrie că fostul jucător a informat ambasada germană din Kinshasa în 2018, în legătură cu acest eveniment: "El susţine că a fost abandonat de insoţitorii lui în cadrul unei călătorii în Congo, în 2016, fără acte, bani şi telefon".

În acel moment, soţia lui de atunci a primit un certificat de deces prin care a putut să obţină banii din asigurare. 

Aceeaşi sursă menţionează că Kamba a făcut o cerere în 2018 pentru a se întoarce în Germania, iar de curând locuieşte Gelsenkirchen şi lucrează pentru un furnizor de energie. 

Afla mai multe despre: kambaschalke 

viewscnt
Articole similare