Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz şocant în Spania! Casa lui Morata a fost atacată de hoţi înarmaţi în timp ce el juca în Feroe. Soţia şi copiii lui erau în casă

Caz şocant în Spania! Casa lui Morata a fost atacată de hoţi înarmaţi în timp ce el juca în Feroe. Soţia şi copiii lui erau în casă
Comentarii

Un caz şocant petrecut în Spania face acum înconjurul lumii. Casa lui Alvaro Morata, jucătorul lui Chelsea şi al naţionalei Spaniei, a fost spartă de hoţi înarmaţi, în timp ce el juca pentru "Furia Roja" în deplasarea din Feroe.

Poliţia spaniolă caută doi hoţi acuzaţi că au intrat prin efracţie în casa internaţionalului spaniol Alvaro Morata, în timp ce el juca pentru "Furia Roja" în deplasarea din Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din 2020. Mai şocant este faptul că, în acel moment, în casă se aflau soţia lui Morata, Alice Campello, cei doi fii gemeni, Alessandro şi Leonardo, dar şi dădaca lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Surse din apropierea anchetei au dezvăluit pentru presa spaniolă că cei doi hoţi erau înarmaţi şi că au pătruns în locuinţa starului spaniol printr-o fereastră de la etajul 1, după ce au escaladat zidul casei. Hoţii ar fi sustras mai multe bijuterii şi alte obiecte de valoare. Morata a aflat despre incident la finalul meciului cu  Insulele Feroe, câştigat de Spania cu 4-1.

Astfel de incidente au devenit tot mai dese în Spania în ultima perioadă. Luna trecută, hoţii i-au au spart casa lui Arthur Melo, jucătorul Barcelonei, şi l-au ameninţat cu arma pe fratele acestuia. Atacul a avut loc în timpul meciului dintre Barcelona şi Liverpool, din prima manşă a semifinalelor UEFA Champions League. 

În februarie, Kevin Prince Boateng a fost şi el călcat de hoţi în timpul unui meci al Barcelonei, iar în noiembrie anul trecut, Jordi Alba a fost şi el victima unui incident similar, în timp ce era cu echipa la Milano, pentru un meci cu Inter, din grupele UEFA Champions League. De asemenea, în iunie anul trecut, casa lui Gerard Piquet a fost spartă, în timp ce el se afla la Koln, la un concert al soţiei sale, Shakira. În acel moment, în casă erau părinţii lui Piquet, care dormeau şi nu au auzit nimic. În februarie, Philippe Coutinho a fost şi el victima unui jaf similar.

Afla mai multe despre: jafalvaro moratainarmatispania 

viewscnt
Articole similare