Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz şocant la FCSB. Gigi Becali are pe masă o ofertă clară pentru un titular, dar vrea să-l lase să plece liber de contract

Caz şocant la FCSB. Gigi Becali are pe masă o ofertă clară pentru un titular, dar vrea să-l lase să plece liber de contract

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că a primit o ofertă clară pentru Harlem Gnohere, însă patronul FCSB este dispus să-l piardă în vară liber de contract.

Harlem Gnohere se află în ultimul an de contract cu FCSB şi are o ofertă de transfer pentru această iarnă. Gigi Becali susţine că a cerut un milion de euro în schimbul atacantului de 31 de ani, dar propunerea finală a fost de 500.000 de euro. Sumă pe care spune că a refuzat-o.

Drept urmare, Gigi Becali susţine că este dispus să-l lase pe Gnohere să plece în vară liber de contract, deoarece până atunci poate pune umărul la cucerirea unui nou titlu.

”Nu vreau să-l vând pe Gnohere. Eu am cerut un milion şi am primit 500.000 de euro. Şi nu l-am dat, ca să ne ajute la campionat. Am încercat aseară cu Tănase (n.r. în Poli Iaşi - FCSB 1-2), dar nu e mai bun ca Gnohere. Ne ajută la campionat şi pleacă liber în vară”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

6 goluri şi un assist are Gnohere pentru FCSB în acest sezon, în 11 apariţii. Atacantul francez este cotat la 2,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare