Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz şocant! Pilotul Alex Filip a fost lovit intenţionat de un şofer. Imaginile unui gest incredibil. VIDEO

Caz şocant! Pilotul Alex Filip a fost lovit intenţionat de un şofer. Imaginile unui gest incredibil. VIDEO

Auto

Comentarii

Alex Filip, pilot de raliuri, a fost accidentat intenţionat de un şofer! Filip mergea pe bicicletă pe o stradă din comuna ilfoveană Corbeanca.

Filip a explicat prin intermediul reţelelor de socializare cum s-a petrecut incidentul. Pilotul de raliuri a anunţat că va face tot ce îi stă în putere din punct de vedere legal pentru ca făptaşul să fie tras la răspundere.

”Oameni buni, absolut impresionant numărul mare de mesaje, reacţii şi distribuiri ale postării mele de ieri. Mă înclin!

Nu cred să fie ceva care să mă mişte mai mult decât solidaritatea colectivă, mi-aţi dat multă putere.

Am trecut prin clipe de spaimă şi atunci când am realizat că voi fi făcut terci între doua maşini, dar şi când m-am ridicat de pe jos, iar cu ochiul drept nu mai vedeam nimic.

Şi toate astea amplificate de responsabilitatea creşterii unui copil de aproape 10 ani.

Mulţumesc fiecăruia-n parte pentru mesaje şi reacţii şi am să vă ţin la curent cu desfăşurarea anchetei şi a procesului. Nu, nu-l las! Un astfel de om poate accidenta pe oricine, fără să se gândească vreo secundă la consecinţe. Şi, din păcate, nu este singurul pe şoselele noastre…

Nu cred ca războindu-ne, şoferi cu biciclişti, pietoni cu şoferi sau şoferi cu motociclişti vom ajunge vreodată la un ‘acord’. Ştiu şoferi responsabili (mulţi au parcurs cu mine cursul de defensive driving), văd motociclişti cu creier sub cască, aşa cum vad şi biciclişti care înţeleg să respecte regulile de circulaţie şi dacă dau la pedale, nu rezultă că au imunitate la Codul Rutier.

Dar, DA, exista şi multe uscături şi cred cu tărie că tot prin solidaritate putem, uşor-uşor, să-i mai cizelăm puţin.

Aşa că voi continua campania de responsabilizare pe un ton decent şi voi prezenta diferite situaţii de trafic.

Zi faină şi, te rog, condu defensiv! Pe fiecare ne aşteaptă cineva acasă.”, a scris, pe contul său de Facebook, Alex Filip.

Alex Filip este un pilot de raliuri care a participat la peste 90 de curse în cariera sa. Anul acesta a participat la o astfel de cursă în Italia. Pilotul a fost lovit în timpul unui antrenament pe bicicletă, în care îşi propusese să parcurgă nu mai puţin de 75 de kilometri. Pregătirea sa, din păcate, s-a oprit doar după cinci kilometri. Făptaşul s-a ales cu dosar penal.

Afla mai multe despre: alex filipraliuri 

viewscnt
Articole similare