Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz şocant: S-a prăbuşit şi a murit în faţa familiei la doar 34 de ani, în timp ce sărbătorea victoria naţionalei!

Caz şocant: S-a prăbuşit şi a murit în faţa familiei la doar 34 de ani, în timp ce sărbătorea victoria naţionalei!

Special

Comentarii

Un caz şocant petrecut în timpul Campionatului Mondial din Rusia a fost scos la iveală de presa din Anglia în aceste zile.

Tânăra Rosina Warburton a murit la doar 34 de ani după ce s-a prăbuşit pur şi simplu în timp ce sărbătorea alături de familie şi prieteni calificarea naţionalei Angliei în sferturile CM 2018, după victoria obţinută la penalty-uri în faţa Columbiei, de pe 3 iulie, anunţă Daily Mirror. Cazul a revenit în actualitate după ce autorităţile au demarat o anchetă pentru a determina dacă serviciul de ambulanţă a acţionat corespunzător.

Tânăra s-a prăbuţit peste bebeluşul unor vecini, după care a fost dusă de urgenţă la spital, însă a murit două zile mai târziu. Testele efectuate ulterior au relevat faptul că tânăra suferise un anevrism cerebral.

Membrii familiei nu au ştiu ce s-a întâmplat până la sosirea raporului autopsiei: "A suferit o hemoragie cerebrală provocată de un anevrism, iar totul arată că i-ar fi fost imposibil să supravieţuiască. Serviciul de ambulanţă a fost utilizat intens în acea zi şi a fost trimisă cea mai apropiată echipă.



Nu au răspuns în cinci secunde şi nici nu au ajuns în şapte minute din cauza volumului intens din acea seară.

Cu toţii ştim cât de mare e presiunea pe serviciile publice, însă e foarte probabil să nu fi făcut nicio diferenţă dacă ar fi ajuns acolo şi după un minut".

Afla mai multe despre: cazanglia 

viewscnt
Articole similare