Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz straniu la Barcelona. Vor să scape de el la două luni după ce l-au transferat pentru 40 de milioane de euro

Caz straniu la Barcelona. Vor să scape de el la două luni după ce l-au transferat pentru 40 de milioane de euro
Comentarii

Atacantul brazilian Malcom nu a fost inclus în lotul echipei Barcelona pentru meciul cu Athletic Bilbao, de sâmbătă, deşi transferul său a costat 41 de milioane de euro.

Fotbalistul brazilian a adunat doar 25 de minute în startul acestui sezon, pe parcursul a două meciuri, iar acum a fost lăsat în afara lotului pentru partida din etapa a şaptea din La Liga, lucru care ridică unele semne de întrebare. Postul de radio spaniol RAC1 sugerează că antrenorul echipei catalane, Ernesto Valverde, nu l-a dorit niciodată pe atacantul de 21 de ani, iar acum nu ştie în ce zonă să îl utilizeze.

Pentru fostul jucător al lui Bordeaux, este o situaţie bizară, în condiţiile în care în vară a ales să semneze cu Barcelona, deşi iniţial îşi dăduse acordul pentru a se transfera la AS Roma. Malcom a intrat în atenţia granzilor Europei după ce în sezonul trecut a înscris 12 goluri în Ligue 1 pentru Bordeaux.

În vârstă de 21 de ani, Malcom a fost adus în Europa de Girondins Bordeaux, în iarna anului 2016, şi a adunat 96 de meciuri pentru echipa franceză, timp în care a reuşit 23 de goluri şi 16 pase decisive. 45 de milioane de euro este cota fotbalistului, în moment de faţă.

  • Meciul dintre FC Barcelona şi Athletic Bilbao este programat sâmbătă, de la 17:15, pe Camp Nou, în direct la Telekom Sport 1.

Formaţia catalană are o revanşă de luat faţă de propriii fani, după înfrângerea suferită la mijlocul săptămânii contra lui Leganes, în deplasare, cu scorul de 2-1, deşi Philippe Coutinho asigurase un avantaj de un gol la pauză.

Lotul Barcelonei pentru partida cu Bilbao: Ter Stegen, Cillessen - Semedo, Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Vermaelen, Alba - Busquets, Rakitic, Coutinho, Arthur, Arturo Vidal, Rafinha - Messi, Luis Suarez, Dembele, Munir.

 

Afla mai multe despre: barcelonamalcomdisparitie 

viewscnt
Articole similare