Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz straniu la Real Madrid. Un jucător care a costat 55 de milioane de euro, dispărut fără urmă: "N-a fost văzut de 62 de zile"

Caz straniu la Real Madrid. Un jucător care a costat 55 de milioane de euro, dispărut fără urmă: "N-a fost văzut de 62 de zile"galerie foto
Comentarii

Fundaşul stânga portughez Fabio Coentrao nu s-a pregătit cu Real Madrid în această vară, deşi mai are un an de contract cu gruparea din capitala Spaniei, informează presa spaniolă.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a jucat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Sporting Lisabona şi ar fi trebuit să revină la campioana Europei în această vară, dar nu a făcut-o, lucru care ridică unele semne de întrebare.

AS susţine că fotbalistul nu a fost văzut de 62 de zile, de când a jucat finala Cupei Portugaliei alături de Sporting Lisabona, şi nu a mai fost activ pe reţele de socializare. Totuşi, jurnaliştii spanioli pretind că fundaşul stânga s-ar fi pregătit cu un preparator fizic personal, dar informaţiile nu sunt confirmate.

Absenţa lui Fabio Coentrao este cu atât mai surprinzătoare, cu cât în momentul de faţă Real Madrid are un singur fundaş stânga în lot, pe Marcelo, după ce l-a împrumutat pe Theo Hernandez la Real Sociedad.

55 de milioane de euro a costat-o Fabio Coentrao pe Real Madrid. Clubul spaniol a plătit 30 de milioane de euro pentru el, în 2011, atunci când l-a transferat de la Benfica Lisabona. Pe lângă suma de transfer, Real Madrid i-a plătit lui Coentrao salarii în valoare de 25 de milioane de euro.

În toată această perioadă, Fabio Coentrao a adunat doar 43 de meciuri în La Liga, două sezoane petrecându-le sub formă de împrumut la AS Monaco şi Sporting Lisabona.

Afla mai multe despre: coentraoreal madridcaz straniu 

viewscnt
Articole similare