Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz unic. A refuzat FCSB şi s-a îmbogăţit! El este fotbalistul român care câştigă 17.000 de euro pe minut!

Caz unic. A refuzat FCSB şi s-a îmbogăţit! El este fotbalistul român care câştigă 17.000 de euro pe minut!

Stranieri

Comentarii

FCSB l-a oferta în două rânduri, dar el a refuzat clubul patronat de Gigi Becali pe motiv că salariul pe care l-ar fi primit era prea mic. Alegerea s-a dovedit una inspirată, dacă ne gândim că în prezent câştigă aproximativ 17.000 EUR pe minutul jucat!

CITEŞTE ŞI

Este vorba de Andrei Ivan, care, atunci când evolua în Liga 1 la U Craiova, toată lumea vorbea despre el. Ivan s-a transferat în toamnă în Rusia, la Krasnodar, iar cariera lui a luat o întorsătură neaşteptată.

Fostul star din Bănie abia dacă prinde echipa în Rusia. A evoluat în total 21 de minute în prima ligă rusă: şase minute cu Rostov, un minut cu Ufa, 12 minute cu Ural, un minut cu Akhmat şi un minut cu Rostov. La alte şase meciuri a rămas rezervă neutilizată, iar la 13 partide nici măcar nu a fost inclus în lot.

La un calcul simplu, Andrei Ivan este plătit în acest moment de Krasnodar cu 16.667 EUR per minut jucat. Chiar jucătorul şi-a dezvăluit salariul său într-un interviu acordat pentru ProSport la puţin timp după semnarea contractului: "Nu am crezut că o să ajung la un nivel atât de mare, să câştig 350.000 de euro. Fără bonusuri, iau 350.000 de euro, dar bonusurile sunt extrem de mari, la pase de gol, penalty-uri scoase sau goluri".

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbcraiovaliga 1rusia 

viewscnt
Articole similare