Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz unic în fotbal! Un jucător a fost dat afară după ce a lăsat-o gravidă pe fata preşedintelui. Va reclama echipa la FIFA

Caz unic în fotbal! Un jucător a fost dat afară după ce a lăsat-o gravidă pe fata preşedintelui. Va reclama echipa la FIFA
Comentarii

Un fotbalist a fost dat afară de la o echipă din liga a 2-a din Slovenia după ce a lăsat-o însărcinată pe fata preşedintelui echipe. Fotbalul era legitimat de doar şase luni la club.

Fotbalistul, de naţionalitate nigeriană, s-a întors în ţara natală după ce a fost dat afară de la echipă şi a acordat un interviu sub protecţia anonimatului despre scandalul în care este implicat. 

"Am semnat un contract pe trei ani, dar luna trecută am dat de probleme după ce iubita mea, care se face să fie şi fata preşedintelui clubului, m-a anunţat că este însărcinată. S-a aflat la club, am fost băgat în şedinţă şi mi s-a spus să stau acasă. O săptămână mai târziu am aflat că mi-au reziliat contractul pentru comportament neadecvat şi indisciplină", a declarat fotbalistul, potrivit GhanaSoccerNet. 

Aceeaşi sursă menţionează că fotbalistul vrea să reclame clubul la FIFA, pentru că impresarul său are o înregistrare chiar cu preşedintele clubului când a spus că a fost dat afară pentru că a avut o aventură cu fata lui. 

Patru jucători nigerieni sunt legitimaţi la cluburile din a doua ligă din Slovenia: Bede Osuji, Temitope Nelson, Gerald Chiyoke şi Suleiman Adedoja. În acest moment nu există informaţii clare cine este fotbalistul din acest scandal. 

Afla mai multe despre: nigeria 

viewscnt
Articole similare