Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul care a îngrozit SUA a fost comentat de fosta mare gimnastă, Corina Ungureanu: ”Este inimaginabil ce s-a întâmplat. Nu-mi vine să cred!”

Cazul care a îngrozit SUA a fost comentat de fosta mare gimnastă, Corina Ungureanu: ”Este inimaginabil ce s-a întâmplat. Nu-mi vine să cred!”galerie foto

Gimnastică

Comentarii

Dublă campioană mondială cu echipa României, fosta gimnastă Corina Ungureanu a comentat la Look Sport LIVE cazul incredibil al lui Larry Nassar, doctorul echipe de gimnastică a Statelor Unite.

Un caz care a făcut mare vâlvă în lumea gimnasticii după dezvăluirile sportivelor din lotul olimpic, inclusiv al cunoscutei McKayla Maroney, care a povestit pe o reţea de socializare cum a fost violată de doctorul echipei americane de gimnastică.

De asemenea, alte numeroase gimnaste americane, între care Simone Biles, star al Jocurilor Olimpice de la Rio din 2016, au afirmat că au fost agresate sexual de acelaşi Larry Nassar sub pretextul tratamentelor medicale.

”Nu pot să-mi imaginez cum s-a întâmplat atât de mulţi ani treaba asta, cu atât de multe sprotive Ok, avem un grad de naivitate noui ca gimnaste la 16 ani. Viaţa în gimnastică este foarte scurt şi îţi asumi sau nu. Eu le-am invăţat pe fetele mele să-mi spună tot. În America, Protecţia Copilului este mult mai vigilentă. De aceea nu-mi vine să cred cum de s-a întâmplat acolo” a mărturisit fosta mare gimnastă la Look Sport LIVE.

Larry Nassar, fostul medic al echipei americane de gimnastică, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a agresat sexual cel puţin 265 de victime, majoritatea gimnaste.

Ulterior, Nassar a mai primit o pedeapsă şi în statul Michigan, pedeapsă cuprinsă între 40 şi 125 de ani de închisoare pentru abuz sexual.

”În România, nimeni nu ne-a obligat să fim gimaste. Am stat acolo pentru că voiam, iar progresul îl faci când lucrezi foarte mult. Până la urmă, indiferent de ce s-a întâmplat, sportul nu se face cu abuzuri, într-adevăr, dar nici cu petale de trandafir. Dar, revenind la ceea ce a făcut acest doctor, nu pot înţelege cum a stat 20 de ani acolo. E inimaginabil!” a mai spus, cu privire la acest subiect, Corina Ungureanu în cadrul emisiunii moderate de Geanina Iacob. Poţi urmări emisiunea integrală AICI.

Afla mai multe despre: larry nassargimnasticăcorina ungureanu 

viewscnt
Articole similare