Experiențe împreună.
You are here:

Cazul Cristian Manea nu este singular. Cel mai dorit fotbalist din Europa, implicat într-un transfer dubios dezvăluit de Football Leaks

Cazul Cristian Manea nu este singular. Cel mai dorit fotbalist din Europa, implicat într-un transfer dubios dezvăluit de Football Leaks
Comentarii

Cristian Manea şi-a început cariera la Viitorul, iar în 2014, la 16 ani şi nouă luni, a devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale a României. Un an mai târziu, el a fost transferat în mod surprinzător de la Viitorul la Apollon Limassol.

Surprinzător, pentru că iniţial presa a fost informată că actualul fotbalist al lui CFR Cluj va ajunge la Chelsea. Manea a căzut şi el în capcana Premier League.

Cel mai dorit jucător al Europei a urmat şi el un traseu asemănător. Luka Jovic a fost cumpărat pe 31 ianuarie 2016 de Apollon Limassol, cu 2 milioane de euro, de la Steaua Roşie Belgrad. Însă după numai o zi, clubul cipriot l-a cedat pe atacant la Benfica, în schimbul a şase milioane de euro. Toate aceste informaţii au fost dezvăluite de Football Leaks. Iniţial, se credea că Benfica l-a cumpărat pe Jovic direct de la Steaua Roşie.

Clubul Apollon Limassol este patronat de nimeni altul decât Pini Zahavi, un agent de jucători israelian, implicat în multe transferuri controversate, care a fost acuzat şi de trucare de meciuri.

Luka Jovic a fost împrumutat în acest sezon de Benfica la Eintracht Frankfurt, unde a explodat pur şi simplu. Sârbul a înscris de 21 de ori în Bundesliga şi Europa League. Marcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United îl doresc acum pe Jovic.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe