Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul Cristian Manea nu este singular. Cel mai dorit fotbalist din Europa, implicat într-un transfer dubios dezvăluit de Football Leaks

Cazul Cristian Manea nu este singular. Cel mai dorit fotbalist din Europa, implicat într-un transfer dubios dezvăluit de Football Leaks
Comentarii

Cristian Manea şi-a început cariera la Viitorul, iar în 2014, la 16 ani şi nouă luni, a devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale a României. Un an mai târziu, el a fost transferat în mod surprinzător de la Viitorul la Apollon Limassol.

Surprinzător, pentru că iniţial presa a fost informată că actualul fotbalist al lui CFR Cluj va ajunge la Chelsea. Manea a căzut şi el în capcana Premier League.

Cel mai dorit jucător al Europei a urmat şi el un traseu asemănător. Luka Jovic a fost cumpărat pe 31 ianuarie 2016 de Apollon Limassol, cu 2 milioane de euro, de la Steaua Roşie Belgrad. Însă după numai o zi, clubul cipriot l-a cedat pe atacant la Benfica, în schimbul a şase milioane de euro. Toate aceste informaţii au fost dezvăluite de Football Leaks. Iniţial, se credea că Benfica l-a cumpărat pe Jovic direct de la Steaua Roşie.

Clubul Apollon Limassol este patronat de nimeni altul decât Pini Zahavi, un agent de jucători israelian, implicat în multe transferuri controversate, care a fost acuzat şi de trucare de meciuri.

Luka Jovic a fost împrumutat în acest sezon de Benfica la Eintracht Frankfurt, unde a explodat pur şi simplu. Sârbul a înscris de 21 de ori în Bundesliga şi Europa League. Marcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United îl doresc acum pe Jovic.

 

Afla mai multe despre: luka joviczahavifrankfurtcristi manea 

viewscnt
Articole similare