Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul Enache din fotbalul mondial! INCREDIBIL: A intrat în grevă pentru un transfer-record şi acum fosta echipă scrie istorie

Cazul Enache din fotbalul mondial! INCREDIBIL: A intrat în grevă pentru un transfer-record şi acum fosta echipă scrie istorie
Comentarii

Transferat de la Astra la FCSB în iarna lui 2016, cu gândul declarat de a deveni campion în tricoul roş-albastru, deşi echipa sa era lider în acel moment în Liga 1, Gabriel Enache a plecat în cele din urmă de la echipa lui Dică fără să-şi treacă în palmares vreun titlu în România.

La acea dată, Enache declara public că doar prin transferul la FCSB ar avea şanse să câştige titlul, însă la finalul sezonului foştii colegi de la Astra au ridicat trofeul suprem deasupra capului.

La mai bine de doi ani de la acel moment, "cazul Enache" are un corespondent la cel mai înalt nivel. E vorba de brazilianul Philippe Coutinho, transferat de la Liverpool la Barcelona, în ianuarie, pentru o sumă record ce poate ajunge la 160 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

  • Semifinalele Champions League şi Europa League se văd pe Telekom Sport!
  • Astăzi: Bayern Munchen - Real Madrid, de la 21:45, Telekom Sport 1
  • Joi, de la 22:05: Arsenal - Atletico Madrid, Telekom Sport 1, Olympique Marseille - Salzburg, Telekom Sport 2

Deşi era extrem de iubit la Liverpool, Coutinho a insistat pentru mutare şi chiar a refuzat să se antreneze pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a forţa transferul pe Camp Nou. Coutinho a avut în spatele deciziei sale o motivaţie similară cu a lui Enache, doar la la un alt nivel: Barcelona e echipa care se luptă an de an pentru titlu în Spania şi pentru trofeul Ligii Campionilor, în timp ce Liverpool nu a mai cucerit titlul în anglia de 28 de ani, iar în ultimul timp a avut probleme şi în a se califica în Liga Campionilor.

"Oare ce-şi spune Coutinho acum!?"

Totuşi, în acest sezon cormoranii au impresionat sub comanda lui Jurgen Klopp, iar acum Coutinho îşi priveşte din faţa televizorului fosta echipă, aflată la un singur pas de finala Ligii Campionilor, după 5-2 cu AS Roma, în manşa tur al semifinalelor.

Şi situaţia le place de minune fanilor lui Liverpool, care s-au simţit trădaţi de Coutinho, iar acum îl ironizează pe acesta pe reţelele de socializare.

 


 

 

Ca şi Enache, Coutinho ar putea primi o medalie de campion la finalul sezonului, daca Liverpool va reuşi să  câştige trofeul, în condiţiile în care a jucat pentru trupa de pe Anfield în prima parte a sezonului, în faza grupelor.

 

 

 

Afla mai multe despre: coutinhoenacheliverpoolfcsb 

viewscnt
Articole similare