Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul misterios al unui antrenor român din Liga 1! Cornel Dinu: "Ultima perioadă bună a fost în 2007. E greu de crezut că această cădere nu are o explicaţie"

Cazul misterios al unui antrenor român din Liga 1! Cornel Dinu: "Ultima perioadă bună a fost în 2007. E greu de crezut că această cădere nu are o explicaţie"

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a încercat să găsească o explicaţie, după ce a văzut perioada pe care o traversează Mircea Rednic. "Puriul" a ratat obiectivul la Viitorul, iar Dinu s-a arătat îngrijorat de ce a observat în ultimii ani.

Cornel Dinu, despre Mircea Rednic

Viitorul a ratat din nou play-off-ul Ligii 1, după ce a cucerit titlul în 2017. În august 2020, Gică Hagi a făcut pasul în spate şi i-a lăsat pe Ruben Barrera, apoi pe Mircea Rednic pe banca tehnică. Niciunul nu a reuşit să redreseze echipa. 

În privinţa "Puriului", Cornel Dinu s-a arătat îngrijorat. Acesta a vorbit despre anumite energii profesionale consumate probabil prematur. De asemenea, Dinu a scos în evidenţă perioada bună a lui Mircea Rednic, care a avut loc în urmă acum mai bine de un deceniu. 

"Se accentuează criza de la Viitorul, nu contează de mult. De când, în ultimii ani, palmaresul lui Rednic e atât de înfricoşător? Din 17 partide a câştigat doar două. E greu de crezut că această cădere incontestabilă nu are o explicaţie. Probabil că energiile lui de antrenor, care au fost până în 2008, 2009, ultima perioadă bună a lui la Dinamo, în 2007, a fost şi în Belgia, ştiu cum au fost lucrurile în Belgia.... Sper să nu-şi fi cheltuit din energia lucidităţii de a pune o echipă în valoare de atunci.  

E drept că la Viitorul sunt mulţi jucători care au plecat. Să nu mai spun că nici Pitu, nici Babunski... Nu, nu, nu", a declarat Cornel Dinu la Minutul 91.  

Mircea Rednic e ultimul antrenor care a reuşit să aducă titlul în "Ştefan cel Mare". În 2007, Dinamo a devenit campioana Ligii 1, iar de atunci "câinii" aşteaptă încă un titlu. De asemenea, "Puriul" a fost campion al României şi cu Rapid, în 2003.

Ultimul trofeu câştigat de Mircea Rednic în cariera de antrenor e Cupa Azerbaidjanului, cu Xäzär Länkäran, în 2011.

Afla mai multe despre: cornel dinumircea rednicviitorulmircea rednic 

viewscnt
Articole similare