Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazurile de coronavirus cresc în sportul american. NFL şi WWE, recent afectate

Cazurile de coronavirus cresc în sportul american. NFL şi WWE, recent afectate

Sporturi americane

Comentarii

Mai mulţi jucători de la Dallas Cowboys şi Houston Texans au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, a anunţat, luni, site-ul oficial al ligii de fotbal american (NFL). Pozitiv a fost depistat şi un wrestler din WWE, motiv pentru care înregistrările show-urilor au fost temporar suspendate.

Clubul Dallas Cowboys a refuzat să confirme informaţia: "Din cauza legilor federale şi locale privind confidenţialitatea, nu suntem în măsură să furnizăm informaţii privind sănătatea angajaţilor noştri".

Potrivit NFL Network, niciun jucător testat pozitiv nu a revenit la sediul cluburilor, ei fiind obligaţi să se antreneze individual, la distanţă, până la 26 iunie. Debutul sezonului în NFL este prevăzut pe 10 septembrie.

În schimb, WWE nu a avut nicio problemă să îşi desfăşoare show-urile în pandemie. Cu toate acestea, săptămâna aceasta, un wrestler din pepiniera companiei lui Vince McMahon a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Deoarece WWE a folosit wrestlerii de perspectivă pe post de spectatori la ultimele show-uri, este posibil ca şi alţi angajaţi să fie infectaţi.

Prin urmare, înregistrările de săptămâna această au fost sistate până la încheierea anchetei epidemiologice. 

Afla mai multe despre: coronavirussuanflwwewrestlingfotbal american 

viewscnt
Articole similare