Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„CCA va decide ce e mai bine pentru Craiova”. Dan Petrescu, dezlănţuit. A desfiinţat arbitrajul românesc la finalul etapei a VII-a din play-off

„CCA va decide ce e mai bine pentru Craiova”. Dan Petrescu, dezlănţuit. A desfiinţat arbitrajul românesc la finalul etapei a VII-a din play-off

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a răbufinit după etapa cu numărul şapte din play-off. CFR Cluj a câştigat cu 2-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, dar arbitrii nu au scăpat de furia antrenorului campioanei en-titre.

Dan Petrescu a lansat acuzaţii grave la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş. Deşi echipa lui a câştigat cu 2-0 şi s-a apropiat la un punct de liderul U Craiova, „Bursucul” nu s-a putut abţine să nu comenteze arbitrajul brigăzii lui Marcel Bîrsan, cel care a condus la centru meciul câştigat de olteni cu FCSB, scor 2-1.

„Doamne fereşte... Ce se întâmplă în România e incredibil, sincer. Nu doar că nu am vrut să aducem VAR-ul, dar acum se vede interesul, unde e interesul şi cine trebuie să câştige campionatul. Cum e posibil să arbitreze Haţefan CFR cu Mediaş şi Bîrsan cel mai important meci al etapei... Eu nu înţeleg.

Pe noi ne-a arbitrat Chivulete de două ori în play-off şi ne-a făcut praf. Gol anulat, penalty, nimic, La Astra ne-a arbitrat iar. Penalty? Nimic. Să ni-l mai dea pe Chivulete. Ni l-au mai dat pe Popa de două ori pe Popa şi pe Haţegan. Nu mai sunt alţi arbitri? Şi azi trebuia să avem două penaltyuri. La Chipciu a fost clar penalty, dar au fost şi alte faze dubioase. Moura face 100 de faulturi şi nu ia roşu. Noi am primit doar un penalty clar.

Noi am fost cei mai dezavantajaţi din play-off şi mă aştept la următorul meci un arbitraj care să fie contra noastră. Ar trebui să avem VAR, dar dacă nu se poate, măcar să ne lase arbitri în place. Am zis că tac, dar nu pot. Au fost şapte meciuri de play-off... Vă aduc fazele să vedeţi de câte ori am fost dezavantajaţi”, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj - Gaz Metan, scor 2-0.

Pentru campioana en-titre urmează derbyul cu FCSB. Meciul de pe Naţional Arena se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1. În tur, ardelenii s-au impus cu scorul de 1-0. Partida a fost arbitrată de Haţegan, iar meciul a fost decis de autogolul lui Ovidiu Popescu.

„(Cine credeţi că va arbitra cu FCSB?)
Cred ca vor decide ce e mai bine pentru Craiova cei de la Comisie (n.r CCA). Dacă vor fi arbitraje aşa, nu avem nicio şansă. FCSB a avut două penaltyuri clare. Lui Man i-a rupt Acka pantalonii şi nu a văzut nimeni? E posibil aşa ceva? E meci greu cu FCSB. Indiferent de ce zice patronul lor. Vor intra cu cea mai bună echipă”
, a completat antrenorul campioanei.

Petrescu pune presiune şi pe olteni. Până la duelul direct din ultima etapă de pe Oblemenco, echipa lui Bergodi mai are de jucat cu FC Botoşani şi Astra.

„Dacă au arbitraje bune e posibil orice, pentru că Astra şi Botoşani sunt echipe bune. Dar eu nu mă aştept să se mai împiedice Craiova pentru că e bună din toate punctele de vedere. Doar noi îi mai putem împiedica.

(Ce credeţi că are lumea cu CFR?)
Păi nu s-au tot plâns ei de CFR? Că tot noi... Să mai vină şi altii”
, a mai adăugat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescuarbitrajcraiovacfr 

viewscnt
Articole similare