Experiențe împreună.
You are here:

Ce a aflat Mihai Stoica direct de la Daniel Niculae. I-a dezvăluit o problemă a Rapidului: "Era conştient de asta" | EXCLUSIV

Ce a aflat Mihai Stoica direct de la Daniel Niculae. I-a dezvăluit o problemă a Rapidului: "Era conştient de asta" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, a discutat cu preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, care i-a dezvăluit că giuleştenii nu au cel mai bun lot, în acest moment.

MM Stoica, după discuţia cu Daniel Niculae: "Era conştient că nu are lot"

Oficialul FCSB nu a fost de acord cu afirmaţia lui Mihai Iosif, de după Chindia - Rapid 2-2. În plus, consideră că Rapid suferă la nivelul lotului, iar acest aspect i-a fost confirmat şi de Daniel Niculae. 

"Rapid nu are lot. Ca să reacţionezi la pauză, trebuie să vii cu cineva de pe bancă. Ai intrat cu Marzouk, despre care nimeni nu ştie cine este. Chiar am discutat cu Daniel Niculae şi era conştient că nu are lot. Nu are mijlocaş central care să dezechilibreze. De asta a fost stereotipia asta, cu centrări. 

Crepulja şi Săpunaru au pierdut duelurile. La meciurile astea alta e problema, nu ce a spus Iosif, despre automulţumire. Intervine o presiune enormă. Dacă nu câştigi cu doi oameni în plus, te faci de râs. Automulţumirea nu există la asemenea meciuri. Mai e o problemă mare. Nu e nevoie ca o echipă aflată în inferioritate să primească gol. E greu să ieşi la joc. Ei au ieşit din gaură şi s-au marcat două goluri. Neguţ s-a dus kamikaze la primul gol", a declarat managerul general de la FCSB pentru Telekom Sport

"Rapid e o echipă, care dacă are formulă completă, cu Albu, poate primi greu gol. E greu să le marchezi. E greu să-l iei pe Junior Morais unu la unu, ai au pe Săpunaru şi Grigore, care nu trebuie să stea departe de poartă. Dar în ofensivă sunt jucători care nu au spus nimic în fotbalul românesc. Rapid are probleme şi cu suspendările. Sunt jucători care au primit cu uşurinţă cartonaşe galbene.

Eu cred că Farul şi UTA sunt peste Rapid în acest moment", a adăugat expertul Telekom Sport.  

Chindia Târgovişte - Rapid 2-2, în Liga 1

Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri deşi avea doi jucători eliminaţi. Giuleştenii au smuls un punct, în minutul 89, după ce centralul a validat un gol marcat din offside. 

În clasamentul Ligii 1, FC Rapid ocupă locul 4, cu 27 de puncte, în timp ce Chindia este pe 10, cu 18 puncte. Lider este CFR Cluj, care are 39 de puncte şi un joc mai puţin.

viewscnt
Articole similare