Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a anunţat Christoph Daum la trei ani după ce a fost dat afară de la echipa naţională a României

Ce a anunţat Christoph Daum la trei ani după ce a fost dat afară de la echipa naţională a României

Echipa națională

Comentarii

După trei ani de când Daum a fost dat afară de la naţională, germanul nu şi-a găsit o altă echipă. Acesta a discutat despre experienţa din România şi a spus că au existat preşedinţi din Liga I, care au încercat să-i impună jucători.

Christoph Daum a anunţat, la trei ani după ce a fost dat afară de la echipa naţională a României, că este pregătit oricând să revină pe bancă.
 

Daum vorbeşte despre experienţa din România şi despre faptul că vrea să antreneze din nou

 
După trei ani de când Daum a fost dat afară de la naţională, germanul nu şi-a găsit o altă echipă. Antrenorul de 67 de ani, încă îşi doreşte să mai antreneze şi aşteaptă oferte.
 
“Daca va veni o ofertă potrivită, voi spune direct că mă întorc pe bancă”, a spus Daum pentru Ksta.
 

Christoph Daum a vorbit anul trecut despre perioada din România, dar şi despre experienţa cu preşedinţii din liga I

 
"România se dezvolta, dar nu era gata pentru schimbări mari. Influenţa clubului Steaua şi a celorlalte cluburi mari este foarte puternică. Le-am spus preşedinţilor de cluburi: ‘Sunt independent, nu am legătură cu nimeni!’ Iar oamenilor nu le-a plăcut asta! În aceste condiţii, nu văd o perspectivă! Poate va fi diferit în anii următori, poate că se vor întâmpla lucruri noi”, a spus Daum anul trecut.
 
"România este o ţară în dezvoltare, totul se schimbă. Tinerii studiază două sau trei limbi străine, se folosesc metode moderne. Am fost surprins de cât de frumoasă este ţara. Am fost la Craiova, la Braşov, la Cluj, peste tot în ţară. A fost o onoare şi experienţă bună pentru mine să lucrez în România. Oricum, am înţeles că ei folosesc în continuare metodele mele”, a mai spus Daum.
 
Christoph Daum a preluat naţionala României în iulie 2016, după ce în ultimii doi ani nu mai antrenase pe nimeni.
 
Sub comanda germanului, România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, având doar două victorii în opt meciuri, ambele cu Armenia, când am jucat în superioritate numerică.

Afla mai multe despre: christoph daum echipa nationala 

viewscnt
Articole similare