Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a auzit Ionuţ Chirilă despre naţională: "Ce e asta, mă, că nu ai generaţii? Păi eu cum am avut la Dinamo, Rapid, Chiajna şi la naţională?"

Ce a auzit Ionuţ Chirilă despre naţională: "Ce e asta, mă, că nu ai generaţii? Păi eu cum am avut la Dinamo, Rapid, Chiajna şi la naţională?"

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ionuţ Chirilă, a tras câteva concluzii, după o nouă campanie de calificarea ratată a naţionalei României.

Ionuţ Chirilă, despre generaţia echipei naţionale: " M-am calificat la EURO după 10 ani de necalificari"

"Atât timp cât nu se vor numi oameni pe criterii de competenţă, vom ajunge în situaţia asta. La noi scapă cine poate. Noi nu construim jucători, la noi se nasc jucători. Noi îl aşteptăm pe Hagi, pe Ilie Dumitrescu, pe Gică Popescu, pe Messi. Driblingul lui Messi e născut de la mama lui din burtă, s-a născut talentat să facă schimbarea aia de picior", a declarat Ionuţ Chirilă.

El consideră că generaţia de jucători nu ar trebui blamată şi că fotbaliştii pentru naţionala României ar trebui susţinuţi pentru a creşte. 

"Îi aud pe unii că nu au generaţii. Ce e asta, mă, că nu ai generaţii? Păi eu cum am avut generaţii? Şi la Dinamo, şi la Rapid, şi la Chiajna, şi la echipa naţională, unde m-am calificat la EURO după 10 ani de necalificari.

Tot fotbalul românesc este în insolvenţă. Marea majoritate a echipelor... Aud că şi echipe mari acum au un dezechilibru financiar şi vor să între în insolvenţă", a adăugat principalul Academicii Clinceni. 

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Afla mai multe despre: ionut chirilaacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare