Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Adrian Mutu după înfrângerea de la Mioveni! ”Eu mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj!”

Ce a declarat Adrian Mutu după înfrângerea de la Mioveni! ”Eu mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj!”

FC U Craiova

Comentarii

Echipa CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia FC U Craiova 1948, în etapa a VI-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Buziuc, din penalty, în minutul 12. La sfârşitul partidei, antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, a declarat că nu doreşte să vorbească despre fazele de arbitraj. 

Adrian Mutu: ”Eu mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj!”

”Cred că am dominat în totalitate jocul, nu numai în partea a doua. Câteodată, fotbalul e nedrept, iar eu cred că în seara asta nu meritam să pierdem. Am încercat să facem un joc, am încercat să-i desfacem, am avut şi ocazii de a marca, am şi marcat. Eu mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj, pentru că nu asta e menirea mea aici.

Vă daţi seama că, frustrarea e mare, vă las pe dumneavostră să vorbiţi şi să vedeţi câte greşeli au fost în defavoarea noastră sau câte greşeli au fost de arbitraj”, a spus Adi Mutu, la sfârşitul partidei contra celor de la Mioveni. 

Ce a spus Dragoş Albu

”În prima repriză, cred că am intrat, nu ştiu... poate relaxaţi, dar nu pot să-mi dau seama, pentru că ne-am motivat înainte cu toţii. Am vorbit să intrăm tare, să fim agresivi. Mă aşteptam ca Mioveni să aştepte o greşeală de-a noastră şi să dea un gol, după să se apere cu tot efectivul. Din păcate, ne-am trezit foarte târziu, însă nu cred că asta a fost problema.

Problema a fost faptul că ne creăm ocazii şi nu dăm gol. Sper să ne trezim cât mai repede şi să obţinem victorii, pentru că avem nevoie”, a declarat la sfârşitul meciului, Dragoş Albu, jucătorul lui FC U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: fc u craiova-mutu-mioveni 

viewscnt
Articole similare