Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Alexandru Pelici după ce a promovat în Liga 1 cu CS Mioveni! ”Nu e un moment uşor, e un moment dificil!”

Ce a declarat Alexandru Pelici după ce a promovat în Liga 1 cu CS Mioveni! ”Nu e un moment uşor, e un moment dificil!”

Fotbal intern

Comentarii

CS Mioveni a învins Hermannstadt, scor 2-1, şi a reuşit să pătrundă pe prima şcenă a fotbalului românesc.

După această performanţă, echipa lui Alexandru Pelici a devenit prima echipă din Liga 2 care învinge o echipă de pe prima şcenă a fotbalului românesc în barajul de promovare / menţinere, de la trecerea la actualul sistem.

La finalul partidei cu Hermannstadt, Pelici a declarat că echipa a reuşit o performanţă incredibilă şi că totul se datorează grupului unit de jucători. 

”E important că am realizat un lucru care nu a fost uşor. Am venit de unde am venit, nu ne dădea nimeni nicio şansă nici să intrăm în play-off. Meritul este al jucătorilor, un grup extraordinar.

Nu stau să mă gândesc, mulţumesc celor care mă apreciază. Din asta trăiesc, din asta trăieşte familia mea. Încerc să fac treabă peste tot pe unde merg”, a transmis Alexandru Pelici.

În acelaşi timp, el are şi setimente triste, deoarece a învins echipa pe care o ducea în Liga 1 şi în finala Cupei României din 2018. 

”Nu e un moment uşor, e un moment dificil, pentru că am obţinut această promovare împotriva unei echipei care, până nu de curând, era în sufletul meu. Gândurile mele se îndreaptă şi către suporterii din Sibiu, cărora le mulţumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sper ca Sibiul să meargă mai departe în fotbal”, a recunoscut Alexandru Pelici.

 

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare