Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Andrei Ivan după ce a învins-o cu 3-1 pe FCSB: ”Trebuia să fie 3-1 după prima repriză!” Ce dialog a avut cu antrenorul lui Rapid

Ce a declarat Andrei Ivan după ce a învins-o cu 3-1 pe FCSB: ”Trebuia să fie 3-1 după prima repriză!” Ce dialog a avut cu antrenorul lui Rapid

UEFA Europa League

Comentarii

Rapid Viena a câştigat cu 3-1 cu FCSB, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Andrei Ivan a intrat la gazde în minutul 68 şi spune că scorul putea fi mult mai mare.

FCSB a pierdut la Viena şi şansele la calificarea în grupe au scăzut considerabil. Andrei Ivan a fost unul dintre cei care l-au asistat pe antrenorul lui Rapid Viena când a pregătit meciul şi atacantul român spune că ponturile pe care i le-a dat au fost foarte bune. Ivan speră acum să se califice cu Rapid Viena în grupele Europa League.

”Sunt fericit că am câştigat, sper să facem un rezultat bun la Bucureşti şi să ne calificăm în grupe. Am luptat de la egal la egal, contează că am câştigat. Portarul nostru a fost în mare formă şi a apărat tot. Am avut şi noi ocaziile noastre, în prima repriză trebuia să fie 3-1. Contează că am câştigat cu 3-1 şi important este să ne calificăm. Am vorbit foarte mult cu ”coach”, i-am zis că va juca Roman şi am avut dreptate. Şi i-am mai zis că vor juca foarte mult cu centrări. Contează să câştige echipa, aş fi foarte fericit să dau gol, dar contează să câştige echipa. Sunt bucuros, m-au văzut şi iubita mea, şi părinţii şi eu cred că am făcut un meci bun”, a declarat Andrei Ivan la Pro X.

Afla mai multe despre: andrei ivanrapid vienafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare