Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat antrenorul lui FC Astana după ce a învins-o pe CFR Cluj: ”Este păcat că am marcat un singur gol”. Ce i-au reproşat ziariştii

Ce a declarat antrenorul lui FC Astana după ce a învins-o pe CFR Cluj: ”Este păcat că am marcat un singur gol”. Ce i-au reproşat ziariştii
Comentarii

Roman Hryhorchuk, antrenorul lui FC Astana, a explicat cum a reuşit să o învingă pe CFR Cluj. Campioana României a pierdut cu 1-0, în deplasare, în prima manşă a turul 1 din Championa League.

FC Astana a reuşit o victorie importantă în faţa CFR-ului şi este acum favorită la calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Roman Hryhorchuk, antrenorul echipei kazahe, a explicat cum a pregătit meciul cu CFR Cluj. Lui Roman Hryhorchuk i s-a reproşat că a jucat mult prea prudent, dar antrenorul în vârstă de 54 de ani spune că aşa a pregătit partida şi strategia s-a dovedit câştigătoare:

”Finalul a fost normal. (n.r. pe final au fost tensiuni între jucătorii celor două echipe). Am atacat, ne-am presat adversarul, sperând să înscriem al doilea gol. Vă spun că mi-a plăcut finalul. (n.r despre faptul că au jucat bine doar în ultimele 20 de minute) Îţi respect opinia şi nu o voi vontesta. Trebuie să ţinem cont de adversarul cu care jucăm, la ce nivel se află echipa. Este clar că am început jocul cu multă precauţie. Asta a fost sarcina. Am vrut să jucăm disciplinat, astfel încât mingea să fie la noi. Strategia a fost bună.

N-a fost suficientă claritate, aici sunt de acord cu dumneavoastră. Aţi văzut cât de compact a fost adversarul. A trebuit să caut alte soluţii. La pauză am vorbit despre necesitatea de a ataca mai mult pe final şi de a pune mai multă presioune. Este păcat că am marcat un singur gol. Nu sunt calm la acest scor, mai ales că există un al doilea joc, în deplasare. Îndrăznesc să spun că adversarul va juca într-un mod diferit. Ne aşteptăm la un meci care va fi mai dificil decât acesta”, a declarat Roman Hryhorchuk la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fc astanaroman hryhorchuk 

viewscnt
Articole similare