Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Claudiu Petrila după ce a fost desemnat omul meciului în partida cu FC Argeş! ”Important este să câştigăm fiecare meci!”

Ce a declarat Claudiu Petrila după ce a fost desemnat omul meciului în partida cu FC Argeş! ”Important este să câştigăm fiecare meci!”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Omrani, în minutul 30. Omul meciului, Claudiu Petrila, a declarat la sfârşitul partidei că ardelenii vor încerca să spele ruşinea în înfruntarea cu Steaua Roşie Belgrad, după ce în tur au pierdut cu 4-0, în play-off-ul Europa League. 

”A fost un eşec greu, dar e bine ca ne-am revenit!”

”Ne place, dar nu e important cu cât o facem. Important este să câştigăm fiecare meci. A fost un eşec greu, dar e bine ca ne-am revenit şi azi am luat trei puncte aici. 

Cred că e pentru prima dată, sperăm să o ţinem tot aşa, să fim pe primul loc pentru că acolo ne e locul. Pentru mine da, dar din păcate am pierdut prea rău şi nu am simţit că am jucat prea bine. Ne jucăm şansa până la final şi sperăm să întoarcem sau să batem măcar, să spălăm ruşinea de meciul trecut”, a spus Claudiu Petrila, la sfârşitul meciului. 

CFR Cluj este lider în clasament, cu 18 puncte obţinute în primele şase etape. Pe locul doi şi pe poziţia a treia se află FC Rapid şi FC Botoşani, cu câte 13 puncte şi un joc mai puţin.

Afla mai multe despre: cfr-patrila-liga 1 

viewscnt
Articole similare