Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Dandea după ce a adus cele 3 puncte pentru Rapid în partida cu Clinceni! ”Nu am respectat sarcinile!”

Ce a declarat Dandea după ce a adus cele 3 puncte pentru Rapid în partida cu Clinceni! ”Nu am respectat sarcinile!”

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, luni seară, în deplasare, pe stadionul Dinamo, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii 1.

Gazdele au condus cu 1-0 şi cu 2-1. Centralul Robert Avram a acordat trei penalty-uri. Golurile au fost înscrise de: Ventura ’31, Cascini ‘55 / Bălan ’52 (penalty), ’60 (penalty), Dandea ‘86. La finalul partidei, omul care a adus cele 3 puncte Rapidului cu un gol superb, Dandea, a declarat că giuleştenii nu i-au desconsiderat pe cei de la Academica. De asemenea, el a spus că este fericit, deoarece echipa se află pe loc de play-off la finalul turului sezonului regulat. 

 ”Nu am respectat sarcinile!”

”Mă bucur că am reuşit să marchez, mă bucur că am luat toate cele trei puncte. A fost un meci destul de greu pentru noi pentru că s-a văzut, mai ales în prima repriză, că nu ne-am mobilizat, nu am respectat sarcinile. Pănă la urmă, ne bucurăm că am ieşit bine, plecăm cu cele 3 puncte.

Nu i-am luat de sus pentru că toată săptămâna Miţă ne-a repetat mereu că nu trebuie să îi desconsiderăm, au şi ei ceva probleme cu banii în situaţia în care sunt, dar nu i-am desconsiderat niciun moment. Din păcate, nu am jucat ce trebuie să jucăm şi asta s-a văzut. Ne bucurăm că la pauză am stat, am vorbit ce trebuie să facem şi a doua repriză, am făcut-o mai bine.

Golul doi a venit într-un moment în care noi începusem să dominăm adversarul. Sincer, a fost o neînţelegere între jucătorii noştri, se mai întâmplă, ăsta e fotbalul, dar ne bucurăm că am luat cele trei puncte şi suntem bine.

Bucurii au fost la toate meciurile pe care le-am câştigat, dar acum, ţinând cont că jucăm fără suporteri, toate capetele sunt aţintite asupra băncii de rezerve. Noi ne bucurăm că suntem în obiectiv, suntem la sfârşitul turului pe un loc de play-off. Sper şi meciul următor, cu Chindia, să îl câştigăm, pentru că e o echipă solidă, dar ne dorim să luam şi acolo cele 3 puncte”, a spus Alexandru Dandea, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: rapid-chindia-dandea 

viewscnt
Articole similare