Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Daniel Niculae după ce Rapid s-a încurcat cu Mioveni! "Am speranţe!" Care este rolul lui, de fapt, la echipă

Ce a declarat Daniel Niculae după ce Rapid s-a încurcat cu Mioveni! "Am speranţe!" Care este rolul lui, de fapt, la echipă

Rapid

Comentarii

Rapid a remizat cu CS Mioveni, scor 1-1, într-un meci din play-off-ul Ligii 2.

Hlistei a înscris pentru Rapid în minutul 43, iar Mioveni a egalat cu 8 minute înainte de final, graţie reuşitei lui Rusu. După meci, Daniel Niculae, omul care a fost adus recent de Victor Angelescu la club, s-a arătat dezamăgit de rezultat.

"La cum s-a desfăşurat meciul cred că sunt două puncte pierdute. Însă e un rezultat pozitiv.Pot să fiu puţin supărat pentru rezultat, pentru că am făcut o partidă foarte bună, nu cred că mint şi nu sunt subiectiv dacă spun că meritam toate cele trei puncte.

Azi am arătat reacţie şi am arătat ca o echipă adevărată. Mai sunt 5 meciuri. Evoluţia de azi îmi dă speranţe pentru următoartele meciuri şi sunt ferm convins că vom arăta dinc e în ce mai bine de la meci la meci.

A fost acea fază de la final, dar am înţeles că nu a fost penalty. Arbitrajul a fost unul bun. Au fost mici greşeli şi contra pentru fiecare, dar dacă nu eşti în faţa televizoului să ai reluările nu pra poţi judeca arbitrul", a spus Daniel Niculae după meci. 

Care este, de fapt, funcţia lui Daniel Niculae la club

În urmă cu câteva zile, principalul acţionar din Giuleşti a anunţat că Niculae ar fi chiar şi peste preşedinte în structura de conducere a clubului, totuşi el a dezvăluit că momentan are contract de consultanţă cu Rapid. 

"Sunt consultat, nu aţi văzut: Cred că a explicat Victor mult mai bine decât am putut să explic eu şi mai bine îl întrebaţi pe el. Cunoaşte toate detaliile şi el este acţionarul majoritar. Momentam am un contract de consultanţă cu clubul. Până se va lua decizia de a fi preşedinte va mai dura o perioadă", a spus fostul internaţional român. 

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare