Experiențe împreună.
You are here:

Ce a declarat Daniel Opriţa după ce Steaua a făcut egal cu Slobozia! ”La prima înfrângere am primit ironii mai mult din partea lor!”

Ce a declarat Daniel Opriţa după ce Steaua a făcut egal cu Slobozia! ”La prima înfrângere am primit ironii mai mult din partea lor!”

Steaua

Comentarii

Formaţia Unirea Slobozia a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a patra a Ligii a II-a. Cele două echipe sunt pe primele poziţii în clasament.

Au marcat Toma ’32 (penalti) pentru gazde şi Chipirliu ’36 pentru oaspeţi. Unirea Slobozia şi CSA Steaua ocupă primele două poziţii în clasamentul eşalonului secund, cu câte 10 puncte. 10 puncte are şi echipa de pe locul 3, FC Hermannstadt.

Daniel Opriţa a recunoscut că a trăit meciul cu presiune după ce a primit un val de ironii în urma eliminării din Cupa României contra celor de la Progresul Spartac, 1-2. 

”La prima înfrângere am primit ironii mai mult din partea lor!”

”A fost o partidă grea, aşa cum mă aşteptam. O echipă bine organizată, puternică, mai ales acasă cu susţinerea fanilor, o echipă agresivă, specific pentru echipele de provincie. Până la urmă, cred că este echitabil acest rezultat, deşi se pare că am avut un penalty, dar nu am văzut şi nu pot să spun clar. Aş fi vrut la înfrângere să fie altă reacţie din partea oamenilor care ar trebui să ne susţină, nu ironii, deoarece încerc să-mi fac treaba cât mai bine. 

Trebuie să fiu susţinut la greu, pentru că la rezultate pozitive e uşor. Dar la prima înfrângere am primit ironii mai mult din partea lor. Nu trebuie neapărat susţinere, dar să nu fiu ironizat pentru că eu îmi fac treaba. Am avut accidentaţi care şi azi au jucat cu infiltraţii, dar dacă nu mă întreabă nimeni, nu mai are rost să dau explicaţii. Am fost tensionat după meciul ăsta, pentru că după meciul de cupă s-a creat aşa, o stare... Poate după acel meci am văzut ce se întâmplă la greu de la oamenii care aşteptau să mă susţină mai mult", a mărturisit antrenorul la sfârşitul meciului. 

viewscnt
Articole similare