Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat David Miculescu când a fost întrebat despre un potenţial transfer la FCSB! ”Mă motivează pe zi ce trece!” De la ce jucător se inspiră

Ce a declarat David Miculescu când a fost întrebat despre un potenţial transfer la FCSB! ”Mă motivează pe zi ce trece!” De la ce jucător se inspiră

FCSB

Comentarii

UTA Arad a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Miculescu a reuşit să înscrie în partida contra celor de la Academica. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a marcat în actualul sezon 5 goluri, iar în vară Gigi Becali a declarat că îl doreşte la FCSB. Întrebat despre interesul echipei latifundiarului din Pipera, Miculescu a spus că acest lucru îl motivează în fiecare zi.

”Mă motivează ca sunt discuţii, dar nu le bag în seamă, stau cu capul pe umeri, că după... Normal că e o motivaţie în plus, deschid TV-ul şi mai văd 1-2 care vorbesc despre mine. Mă motivează pe zi ce trece. Aş avea 3 campionate preferate: Germania, Italia sau Spania. N-am un idol, dar îl apreciez foarte mult pe Cristiano Ronaldo”, a spus David Miculescu, la finalul meciului.  

UTA Arad - Academica Clinceni, scor 3-0

Golurile au fost marcate de Hora '21, 45+1 şi Miculescu '38. În minutul 38, portarul de la Academica Clinceni, Dobre, a făcut o gafă incredibilă. UTA a executat un corner de pe partea stângă, portarul a reuşit să reţină în primă fază mingea, apoi a scăpat-o din mâini inexplicabil, iar David Miculescu a îndeplinit doar o simplă formalitate şi a trimis mingea în poartă.

Declaraţiile lui Becali despre David Miculescu:

”Câteodată, că aşa e omul, iei un jucător pentu că e şi frumos. E înalt. Când l-am luat pe Dennis Man, l-am luat şi de frumos, adică era frumoas, aşa, plăcut, băiat drăguţ. Şi pe Nedelcu tot la fel. Dar la Nedelcu nu s-a legat. Şi pe Adrian Petre, dar vezi că nu se leagă tot timpul. David este foarte frumos, înalt, slăbuţ, are o alură de fotbalist. Are şi alergare, aleargă foarte frumos adică. Am vrut să-l iau acum şase luni, un an, adică mi-a plăcut de el. Şi acum, am acţionat. El mai are un an şi jumătate contract şi dacă nu îl dau, o să piardă banii, o să-l iau gratis după aia”, a declarat Becali, la ProX, în luna august. 

Afla mai multe despre: fcsb-miculescu-uta 

viewscnt
Articole similare