Experiențe împreună.
You are here:

Ce a declarat Fatih Terim despre Florin Andone după meciul fenomenal făcut de român, cu Sivasspor. Veste uriaşă pentru atacant

Ce a declarat Fatih Terim despre Florin Andone după meciul fenomenal făcut de român, cu Sivasspor. Veste uriaşă pentru atacant

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a făcut un meci excelent pentru Galatasaray, în victoria cu 3-2 în faţa lui Sivasspor. Atacantul român a marcat primele două goluri. Fatih Terim a lăsat de înţeles că va fi titular şi cu Real Madrid, în grupele Ligii Campionilor.

Revenit de la naţională, unde n-a avut realizărit deosebite, Florin Andone a prins o zi mare cu Sivasspor. Atacantul împrumutat de Brighton la Galatasaray a marcat goluri de 1-0 şi 2-0, în victoria cu 3-2 în faţa lui Sivasspor. Primul a venit după o cursă superbă, încheiată cu un şut la vinclu, din preajma liniei careului mare. Golul doi l-a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.La final, Fatih Terim l-a felicitat pe Florin Andone şi a lăsat de înţeles că va fi titular cu Real Madrid, la mijlocul săptămânii viitoare, în grupele Ligii Campionilor. Antrenorul lui Galatasaray spune că şi-ar dori să-l joace pe Andone alături de Falcao, care însă este incert după ce s-a accidentat în urmă cu trei săptămâni:

”Sunt mulţumi de performanţa lui Andone. Mi-aş dori să joc cu doi atacanţi contra lui Real Madrid. Sper că şi Falcao ni se va alătura”, a declarat Fatih Terim la conferinţa de presă.

viewscnt
Articole similare