Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Gigi Becali după ce FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League: ”O să mai dăm doi jucători!” Ce se întâmplă cu Dică

Ce a declarat Gigi Becali după ce FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League: ”O să mai dăm doi jucători!” Ce se întâmplă cu Dică

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a ratat califcarea în grupele Europa League după ce a câştigat doar cu 2-1 în faţa lui Rapid Viena, după ce în tur pierduse cu 3-1. Gigi Becali spune că nu intenţionează să-l demită pe Nicolae Dică, deoarece nu este vina antrenorului.

Nici FCSB n-a reuşit să obţină calificarea în grupele Europa League. Vicecampioana României a avut scor de calificare la pauză, 2-0, dar Andrei Vlad a greşit şi Rapid Viena a redus din diferenţă. Gigi Becali spune că îşi asumă vina pentru ratarea calificării, deoarece n-a transferat încă un portar.

Gigi Becali a anunţat şi prima măsură: doi jucători vor pleca de la FCSB, deoarece lotul este mult prea numeros. Patronul FCSB n-a dat însă nume.

”Dacă era Messi al portarilor, era al Craiovei, nu era al meu! M-am păcălit atunci, n-am ştiut despre ce e vorba. Asta e, ne axăm pe campionat şi cu asta-basta. O să mai dăm doi jucatori, nu avem ce să facem cu ei. Teixeira rămâne. Acum sunt la cald, nu ştiu. Mâine o să stăm, o să vorbim.

Cred că s-a întâmplat asta pentru că l-am furat pe portar de la Craiova. Cu astfel de portar nu poţi să te califici. L-am sunat la pauză pe MM, i-am zis să-i spună lui Vlad să nu mai facă ”circărie” în poartă. El parcă dansează în poartă. O să-i zic şi eu asta. Aşa a vrut Dumnezeu, nu mai dau vina pe nimeni. Păcatele mele, eu l-am furat pe portar şi am fost pedepsit. Meme mi-a zis că Vlad e distrus, ce să-i mai zic şi eu...

Niciodată nu mi s-a întâmplat aşa la o calificare. Poate doar cu Rădoi atunci (n.r. cu Rosenborg). Ce vină are Dică că un portar bagă mingea în poartă? Are vreo vină el? Vina este a mea că trebuia să mai iau un portar sau să-l păstrăm pe Stăncioiu. Cu ăsta nu luăm titlul, că dansează în poartă. Nu de bani mi-e mie, ci de coeficient. Dacă nu ai coeficient, nu vezi ce a păţit Craiova?”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbeuropa leaguerapid viena 

viewscnt
Articole similare