Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Hagi despre transferurile lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray! ”Dacă au ajuns să semneze acolo, înseamnă că sunt valoroşi!”

Ce a declarat Hagi despre transferurile lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray! ”Dacă au ajuns să semneze acolo, înseamnă că sunt valoroşi!”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, a comentat transferurile lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan la Galatasaray, precizând că au nevoie de timp pentru adaptare la noul club, dar că sunt jucători valoroşi dacă au ajuns acolo.

Hagi a fost întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre transferul lui Moruţan la Galatasaray.

“E îmbucurător că doi jucători români ajung la un club atât de mare cum e Galatasaray. Trebuie să fie conştienţi că trebuie să facă acel salt valoric, au nevoie de timp de adaptare. Trebuie să aveţi răbdare cu ei. E o schimbare destul de mare când ajungi la un club atât de mare, cu alt ritm, altă intensitate şi trebuie să le dăm timp. Sunt jucători talentaţi amândoi, atât Cic, cât şi Moruţan. Dacă au ajuns să semneze cu Galatasaray înseamnă că sunt valoroşi”, a declarat Gheorghe Hagi.

Moruţan, anunţat oficial la Galatasaray

Marţi seara, Galatasaray a anunţat oficial transferul lui Olimpiu Moruţan, la scurt timp după ce Gigi Becali confirma că mutarea se va efectua.

Olimpiu Moruţan va semna cu Galatasaray. După săptămâni, dacă nu chiar luni în care se specula că internaţionalul român va pleca în Turcia, mutarea a fost confirmată de clubul din Istanbul. După ce visa că va lua 10-15 milioane de euro pentru perla sa, Becali a fost nevoit să se mulţumească cu aproximativ 5,7 milioane de euro.

În comunicatul postat de Galata, turcii anunţau că au demarat procesul de transfer al jucătorului ”roş-albastru”.

”Au început negocierile privind transferul lui Olimpiu Vasile Moruţan, născut la 25.04.1999, fotbalist profesionist al echipei române FCSB, la clubul nostru”, se arată în emsajul postat de Galatasaray, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: hagi-moruţan-galatasaray 

viewscnt
Articole similare