Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Hervin Ongenda după primul său gol în Liga 1

Ce a declarat Hervin Ongenda după primul său gol în Liga 1

FC Botoșani

Comentarii

Hervin Ongenda a marcat primul său gol în Liga 1 în partida cu Astra Giurgiu. Fotbalistul crescut de Paris Saint Germain recunoaşte însă că nu joacă încă la potenţial maxim şi speră că din punct de vedere fizic, lucrurile se vor schimba în perioada următoare.

Ongenda a lăsat din nou o impresie bună în tricoul botoşănenilor, iar reuşita sa a fost una spectaculoasă: "A fost un meci dificil. Mă bucur că am înscris eu, dar e păcat că Astra a egalat. Noi ne-am dorit victoria. Poate data viitoare" a explicat Ongenda, la microfonul Telekom Sport, după fluierul de final al meciului.

Francezul se bucură că adaptarea sa decurge firesc şi crede că în maxim două săptămâni îşi va îmbunătăţi forma fizică: "Nu ştiu câte goluri voi marca, sper să am multe şanse să marchez. Adaptarea decurge bine, colegii sunt minunaţi, un grup unit care mă ajută să ma adaptez. Sper ca forma mea să fie tot mai bună. Poate de săptămâna viitoare sau în două săptămâni fizic voi arăta mai bine. Apoi, dorinţa mea este să joc din ce în ce mai multe meciuri" a mărturisit marcator singurului gol al Botoşaniului astăzi.

FC Botoşani a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), în partida cu Astra Giurgiu, primul meci al etapei a IV-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: ongendabotoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare