Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Karim Benzema despre şansele sale la Balonul de Aur! ”Nu sunt departe să îmi îndeplinesc visul!”

Ce a declarat Karim Benzema despre şansele sale la Balonul de Aur! ”Nu sunt departe să îmi îndeplinesc visul!”

Real Madrid

Comentarii

Fotbalistul lui Real Madrid a vorbit despre şansele sale la Balonul de Aur.

Karim Benzema consideră că este aproape să câştige Balonul de Aur pentru prima dată în carieră. Astfel, unul dintre visurile sale din copilărie ar putea deveni realitate. Atacantul lui Real Madrid este printre favoriţii la câştigarea celui mai important trofeu individual din fotbal, în acest an, alături de Messi, Lewandowski, Ronaldo şi Jorginho.

 ”Nu sunt departe de a câştiga!”

”Desigur că visez să câştig Balonul de Aur. Idolii mei, Ronaldo şi Zidane, au venit la Real Madrid. Şi eu am venit la Real Madrid. Ei au câştigat Balonul de Aur. Acestea sunt lucruri mărunte la care mă gândesc. Ar fi unul dintre visurile mele din copilărie. În prezent mă aflu aici, nu sunt departe de a câştiga”, a declarat Benzema, pentru Canal + France, într-un interviu care va fi publicat marţi. 

Luka Modric ceste singurul jucător care a reuşit să învingă hegemonia lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo din 2008 până în 2018, când a câştigat marele trofeu, după ce a ajuns în finala Cupei Mondiale cu Croaţia. 

În cazul în care ar câştiga Balonul de Aur, Benzema ar deveni primul francez care ar câştiga trofeul din 1998, când Zidane a reuşit această performanţă.

Afla mai multe despre: real madrid-benzema-balonul de aur 

viewscnt
Articole similare