Experiențe împreună.
You are here:

Ce a declarat Klaas Huntelaar despre transferul lui Răzvan Marin şi despre începutul slab al colegului său de la Ajax

Ce a declarat Klaas Huntelaar despre transferul lui Răzvan Marin şi despre începutul slab al colegului său de la Ajax

Stranieri

Comentarii

Klaas-Jan Huntelaar a vorbit despre transferul lui Răzvan Marin la Ajax şi despre motivul pentru care a început destul de slab la echipa olandeză.

Marin a fost cumpărat în fară de Ajax, care le-a plătit celor de la Standard nu mai puţin de 12,5 milioane de euro. Tânărul internaţional român a fost adus pentru a acoperi plecarea lui Frenkie De Jong la FC Barcelona, dar până acum n-a reuşit să se integreze foarte bine. Este motivul pentru care şi-a atras foarte multe critici în Olanda.

Legendarul Klaas-Jan Huntelaar, coleg cu Răzvan Marin, spune însă că mijlocaşul român este un tip diferit de jucător faţă de Frenkie De Jong. În plus, spune că Marin are nevoie de timp pentru a reuşi să se adapteze şi să se integreze în jocul lui Ajax.

”Trebuie să te obişnuieşti cu asta (n.r. cu jucătorii noi). Fiecare jucător este diferit. De exemplu, dacă-l luăm pe Frenkie De Jong, el este foarte deştept. El ştie ce se întâmplă în jurul său, la 360 de grade. Are un dribling bun, este un jucător complet. Este foarte greu să-l înlocuieşti, nu vei primi niciodată acelaşi gen de jucător. Este întotdeauna uşor diferit. Celălalt jucător are calităţi diferite şi trebuie ca echipă să reacţionezi la asta, astfel încât băiatul să revină la forma obişnuită. În primul rând, un astfel de jucător trebuie să se obişnuiască el cu locul, vine de la alt club, unde a jucat un fotbal diferit. Asta este de multe ori cea mai dificilă parte”, a declarat Klaas-Jan Huntelaar, potrivit goal.com.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe