Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Mitriţă despre transferul la Universitatea Craiova! ”Eu mi-aş dori să lucrez cu el!” Fotbalistul a fost surprins la partida oltenilor cu Gaz Metan

Ce a declarat Mitriţă despre transferul la Universitatea Craiova! ”Eu mi-aş dori să lucrez cu el!” Fotbalistul a fost surprins la partida oltenilor cu Gaz Metan
Comentarii

Alexandru Mitriţă a fost prezent la partida Universităţii Craiova cu Gaz Metan Mediaş şi a vorbit despre viitorul său.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani s-a întors în România după împrumutul la Al-Ahli. El încă aparţine de clubul New York City, dar ar dori să se întoarcă la echipa lui Reghe. 

Mitriţă: ”Şi eu mi-aş dori să lucrez cu el”

”Nu ştiu nimic, aştept să vorbească impresarul, eu sunt la mâna celor de la New York. Ştiţi foarte bine sentimentele mele pentru această echipă, dar aparţin de New York şi nu pot vorbi mai multe. Agentul meu vorbeşte cu New York aproape zilnic şi vom avea veşti zilele umătoare.

L-am avut pe mister (n.r.: Laurenţiu Reghecampf) şi în Arabia, este un antrenor foarte bun. Şi eu mi-aş dori să lucrez cu el, dar momentan stau la mâna celor de la New York”, a declarat Alexandru Mitriţă pentru ştirile PRO TV. 

Fotbalistul român este dorit şi de Răzvan Lucescu la PAOK, dar Mitriţă ar dori mai mult să semneze cu Universitatea Craiova, lucru care a reieşit din declaraţiile lui.

Craiova are un început slab de campionat, iar din primele 5 partide a obţinut doar 6 puncte. Totuşi, Mitriţă consideră că oltenii se vor bate şi în acest sezon la câştigarea titlului. 

”Craiova poate să ia şi acum titlul, mai are nevoie de două-trei întăriri. Fanii trebuie să aibă răbdare cu ei, nu a fost un început cum şi-l doreau, dar cu siguranţă Craiova o să îşi revină. Am făcut un antrenament cu băieţii, am nevoie să mă antrenez, am venit din Arabia”, a declarat internaţionalul român.  

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-mitriţă 

viewscnt
Articole similare