Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Nicolae Stanciu după meciul excelent pe care l-a făcut cu Inter Milano: "Cred că meritam victoria, dar aşa este fotbalul"

Ce a declarat Nicolae Stanciu după meciul excelent pe care l-a făcut cu Inter Milano: "Cred că meritam victoria, dar aşa este fotbalul"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român al celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai cehilor, în egalul de pe San Siro, scor 1-1, împotriva italienilor de la Internazionale Milano.

Slavia Praga s-a întors în grupele Ligii Campionilor după 12 ani şi a oferit o replică excelentă. A fost extrem de aproape să o răpună pe fosta campioană a Europei, Internazionale Milano. Cehii au deschis scorul în minutul 63 prin Olayinka, golul italienilor fiind marcat de Barella, în minutele de prelungiri, 90+2.

Imediat după partidă, Nicolae Stanciu a stat de vorbă cu jurnaliştii aflaţi la stadion: "Trebuia să obţinem cu cele trei puncte, cred că meritam victoria. Dar aşa este fotbalul şi asta se întâmplă când primeşti gol în ultimele minute. Chiar şi aşa, suntem mulţumiţi, deoarece am venit aici să ne facem jocul, nu conta că aveam în faţă Inter sau altă formaţie mai puternică decât noi. Cred că toată lumea a văzut astăzi că nu este bine să ne subestimeze", a spus internaţional român

Întrebat despre un posibil interes al celor de la Inter şi Milan pentru el, Stanciu a răspuns: "Nu cunosc nici un zvon legat de dorinţa celor de la Inter sau Milan de a mă transfera. Nu este prima dată când joc pe San Siro. Am jucat când aveam 19 ani şi evoluam la FC Vaslui. Acum joc la Slavia Praga şi sper să fac jocuri cât mai bine. Apoi, cine ştie, campionatul Italiei este unul dintre cele mai puternice din lume şi orice jucător ar fi fericit să ajungă acolo"

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare