Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat patronul celor de la Sepsi după înfrângerea cu Academica Clinceni! "Vrem să continuăm cu Leo Grozavu!" Înţepături trimise către FCSB. "Nu mă gândeam că vor juca cu rezervele"

Ce a declarat patronul celor de la Sepsi după înfrângerea cu Academica Clinceni! "Vrem să continuăm cu Leo Grozavu!" Înţepături trimise către FCSB. "Nu mă gândeam că vor juca cu rezervele"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a jucat în deplasarea de la Clinceni în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Ilfovenii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1 după ce trupa lui Leo Grozavu deschisese scorul. La sfârşitul meciului, Laszlo Dioszegi a spus că este puţin dezamăgit. Chiar şi aşa, el a confirmat că va continua cu antrenorul Leo Grozavu. 

"Sunt puţin dezamăgit, dar nu acesta a fost meciul cel mai important. Mai avem, sper eu, două meciuri. Şi cel mai important o să fie al doilea, dacă îl apucăm. Pentru mine, locul 4 e ca şi cum aş fi câştigat campionatul. Sunt mândru de băieţi, bravo lor! 

Cu bani puţini poţi să faci fotbal mai slab, între ghilimele. Nu avem noi capacitatea financiară să ne luptăm pentru primele trei locuri. Dar se poate întâmpla, au fost multe cazuri. Vrem să continuăm cu Leo Grozavu. După ce se termină cele 2 meciuri vom sta la masa negocierilor şi 99,9% rămâne cu noi.

Undeva la mijlocul lui august sperăm că vom reuşi să jucăm pe noul stadion. Deci undeva pe la etapa 4-5-6. Chiar dacă eu trebuie să vând bilete sau eu va trebui să controlez vizele medicale, vom lăsa să intre cât permite legea. I-am aşteptat un an şi două luni pe suporteri, neapărat trebuie să vină", a spus patronul lui Sepsi.

Patronul covăsnenilor a vorbit şi despre înfrângerea FCSB-ului în meciul cu Craiova, partida în care Toni Petrea a jucat cu mai multe rezerve. 

"Normal că sunt dezamăgit. Nu mă gândeam că FCSB va juca cu rezervele. Eu nu fac chestii de-astea şi nu vreau să comentez prea multe, dar eu sunt dezamăgit. Nu vreau să spun că a fost o chestie deliberată, dar e prea mult să schimbi o echipă întreagă. Poate 5-6 jucători, dacă dai liber, e ok, că e sfârşit de campionat, dar toată echipa să ia liber... Fotbalul, mai devreme sau mai târziu, răspunde cu aceeaşi monedă dacă sunt echipe care desconsideră campionatul", a spus Laszlo Dioszegi la sfârşitul meciului.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare