Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, după ce Super Liga Europei a eşuat: "Trebuie să mergem înainte împreună!"

Ce a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, după ce Super Liga Europei a eşuat: "Trebuie să mergem înainte împreună!"
Comentarii

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a reacţionat după ce cele şase cluburi din Premier League şi-au anunţat retragerea din Super Liga. Oficialul forului european a fost mulţumit de această decizie şi a declarat că va "reconstrui unitatea" fotbalului european.

Manchester City a fost primul club dintre cele 12 care şi-a anunţat plecarea din Super Liga, iar după, Liverpool, Manchester United, Tottenham Hotspur şi Arsenal Londra au decis şi ele că se retragă din competiţia nou infiinţată. Chelsea a fost ultimul club britanic care a decis să nu mai continue în Super Ligă.

Aleksander Ceferin a afirmat într-un comunicat de presă că este admirabil să recunoşti o greşeală. "Important este acum să mergem înainte, să reconstruim unitatea de care s-a bucurat anterior acest sport şi să mergem înainte împreună. Dar ele s-au întors acum şi ştiu că au multe de oferit, nu doar competiţiilor noastre, ci întregului fotbal european", a spus preşedintele UEFA într-un comunicat de presă.

Manchester City şi Chelsea sunt deja calificate în semifinalele UEFA Champions League, iar în urmă cu câteva zile au fost ameninţate ca vor fi excluse din competiţie dacă Super Liga va continua. Restul cluburilor care mai fac parte încă din noua competiţie au anunţat că vor analiza în continuare posibilităţile pentru a remodela proiectul.

Lângă Real Madrid au mai rămas Barcelona, Atletico Madrid, dar şi Juventus. Inter Milano şi AC Milan au hotărât să părăsească Super Liga Europei.

Afla mai multe despre: aleksandr ceferinuefadeclaratiesuper liga 

viewscnt
Articole similare