Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat selecţionerul Germaniei U21 după ce România i-a ţinut în şah până la final. Nemţii au avut emoţii pentru calificare

Ce a declarat selecţionerul Germaniei U21 după ce România i-a ţinut în şah până la final. Nemţii au avut emoţii pentru calificare

Echipa națională

Comentarii

Stefan Kuntz, selecţionerul Germaniei U21, a declarat că evoluţia jucătorilor săi a fost marcată de oboseală, la capătul unui meci în care România i-a ţinut în şah.

Germania U21 a făcut 0-0 cu România U21, însă a fost un rezultat prin care nemţii s-au calificat la golaveraj. Stefan Kuntz, selecţionerul Germaniei, spune că au fost unele probleme în ofensivă, mai ales pe fond de oboseală.

Ce a declarat selecţionerul Germaniei după ce România i-a ţinut în şah

O victorie în faţa Germaniei ne-ar fi adus calificarea în sferturile Campionatului European. Naţionala României a ţinut Germania în şah până la final, însă golul nu a mai venit şi s-a terminat 0-0. La final, Stefan Kuntz a ţinut să sublinieze că defensiva a funcţionat excelent pe tot parcursul EURO 2021, însă au fost unele probleme în atac.

Totuşi, Stefan Kuntz spune că oboseala şi-a pus amprenta asupra evoluţiei jucătorilor şi este încrezător că Germania se va prezenta mult mai bine în sferturile competiţie:

”Mă bucur pentru echipă că au reuşit să câştige oportunitatea de a continua să concureze la acest nivel. Cred că, după ce vom face un cantonament, vom continua să ne dezvoltăm. Apărarea a vorbit de la sine, dar în ofensivă trebuie să îmbunătăţim unul-două lucruri. Acest turneu a fost foarte obositor. Jocul de construcţie n-a fost întotdeauna eficient, dar astăzi (n.r. aseară) ne-am creat câteva ocazii”, a declarat Stefan Kuntz.

Naţionala României U21 a ratat calificarea în sferturile Campionatului European de Tineret, chiar dacă a încheiat grupa neînvinsă. ”Tricolorii” au acumulat acelaşi număr de puncte ca Olanda şi Germania, cinci, însă a avut un golaveraj mai slab.

România U21, lăudată de cei de la Bild

Deşi Germania U21 era favorită clară, România U21 a făcut încă un meci bun şi a reuşit să-i ţină pe nemţi în şah. Jucătorii lui Adi Mutu au sperat la calificare până în ultimele secunde ale meciului, însă defensiva Germaniei a fost foarte solidă.

La final, în cronica meciului, jurnaliştii de la Bild au subliniat că partida a fost foarte strânsă şi că Germania a avut mari emoţii pentru calificare:

”Un punct, suficient! Respiraţi adânc. Echipa noastră U21 se califică în sferturile Campionatului European. 0-0 contra României în al treilea meci din grupă. E de ajuns pentru echipa lui Stefan Kuntz pentru a avansa, dar nu putea fi mai strâns de atât...”, au scris cei de la Bild.

Afla mai multe despre: stefan kuntz 

viewscnt
Articole similare