Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat selecţionerul Islandei înaintea meciului cu România! ”Se vede că este mai puternică şi mai bine organizată!”

Ce a declarat selecţionerul Islandei înaintea meciului cu România! ”Se vede că este mai puternică şi mai bine organizată!”

Echipa națională

Comentarii

Adnar Vidarsson, selecţionerul Islandei, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înaintea duelului cu România din preliminariile Campionatului Mondial.

România va juca penultimul meci din grupa J a calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2022, joi, pe stadionul din Ghencea, contra Islandei. În tur, tricolorii s-a impus cu 2-0, la  Reykjavik, graţie golurilor marcate de Stanciu şi Man. 

Arnar Vidarsson, selecţionerul Islandei, a lăudat evoluţia României sub comanda lui Mirel Rădoi şi a spus că echipa nostră este mai puternică şi mai bine organizată. 

”Se vede că este mai puternică şi mai bine organizată!”

”Credem că facem paşii corecţi, în direcţia corectă, asta sperăm că s-a schimbat. Şi, de asemenea, sper că se va schimba rezultatul. Cred că este normal ca România să fie favorită pentru că joacă acasă şi este echipa mai dezvoltată, antrenorul a făcut o treabă fantastică în ultimii doi ani în dezvoltarea echipei.

Dacă te uiţi la evoluţia echipei României, se vede că este mai puternică şi mai bine organizată şi asta a fost un lucru care m-a impresionat şi la jocul din septembrie din Islanda”, a spus selecţionerul Islandei, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: românia-islanda-adnar vidarsson 

viewscnt
Articole similare