Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Stojan Vranjes înainte meciului cu CFR din preliminariile Ligii Campionilor! "Mă bucur că mă întorc aici!" Ce imagine a postat pe reţelele de socializare

Ce a declarat Stojan Vranjes înainte meciului cu CFR din preliminariile Ligii Campionilor! "Mă bucur că mă întorc aici!" Ce imagine a postat pe reţelele de socializaregalerie foto
Comentarii

CFR Cluj va juca pe teren propriu, în primul tur preliminar din Champions League contra lui Borac Banja Luka.

Stojan Vranjes a ajuns la 34 de ani, a câştigat titlul în Bosnia şi i-a ieşit în cale lui CFR Cluj, în drumul spre grupele Champions League. CFR Cluj va întâlni echipa bosniacă FK Borac Banja Luka în primul tur preliminar Champions League. La campioana Bosniei joacă şi Stojan Vranjes, fost mijlocaş la Pandurii Târgu Jiu şi campion al Ligii 1 cu CFR Cluj, în 2012. 

La conferinţa de presă premergătoare pertidei, Vranjes a declarat că are amintiri frumoase de la CFR şi speră ca echipa lui să facă un rezultat cât mai bun. 

"Am amintiri foarte bune de la CFR Cluj!"

"Mă bucur că mă întorc aici. Nu am mai fost de mult. Am amintiri foarte bune de la CFR Cluj, am câştigat titlul aici. Încercăm să facem un rezultat bun şi la Banka Luka să fie mai interesant.

Vorbesc cu Camora. Am venit împreună cu el şi am văzut că el a rămas zece ani şi că a prins şi naţionala României şi pentru un străin asta e ceva foarte important. Am crezut că am uitat româna, dar am învăţat foarte bine când am fost aici şi mi-a rămas în cap", a spus Vranjes, la conferinţa de presă. 

Vranjes a ajuns în România în 2010, când a semnat cu Pandurii, iar după doi ani a fost împrumutat pentru un sezon la CFR Cluj. Mijlocaşul ofensiv a mai jucat în carieră pentru echipe precum Pandurii, CFR, Vojvodina, Lechia Gdansk, Piast Gliwice, Zeljeznicar, Borac Banja Luka. 

Campion al României cu CFR Cluj, Vranjes a postat şi o imagine din sala de trofee a actualei campioane, amintindu-şi de titlul cucerit în sezonul 2011/2012.

Afla mai multe despre: cfr- i borac banja luka- ucl-stojan vranjes 

viewscnt
Articole similare